Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
100pol
20:54 | 21/12/2023

ΠΡΟΣ

  1. Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας
  2. Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας

 

Κε Διευθυντά,

Το Σωματείο ενημερώθηκε ότι υπήρξε επιβολή προστίμων, ίσης αξίας, σε τέσσερις (4) συναδέλφους του Α.Τ. Ελασσόνας, με το αιτιολογικό της "μειωμένης απόδοσης", όσον αφορά τη βεβαίωση  τροχονομικών παραβάσεων.

Μία από τις κύριες αρχές της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, είναι η διασφάλιση της εργασιακής ειρήνης σε όλες τις υπηρεσίες.

Μακριά από εμάς οτιδήποτε περί συν-Διοίκησης, αλλά είμαστε, εκ του ρόλου μας υποχρεωμένοι, να κρίνουμε τις αποφάσεις της Διοίκησης.

Φρονούμε ότι αναφορά στην οποία αναγράφονται ελεγχθέντα οχήματα και οδηγοί, καθώς και περιστατικά στα οποία το πλήρωμα του περιπολικού έχει επιληφθεί, δεν δικαιολογεί κλήση σε απολογία για μειωμένη απόδοση.

Φρονούμε επίσης ότι όταν κάποιο πλήρωμα περιπολικού λαμβάνει ευχαριστίες και συγχαρητήρια από πολίτες που είχαν χαθεί με το όχημα τους στο δάσος, μέσω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Υπηρεσίας, τότε δίδονται, τουλάχιστον, συγχαρητήρια στους συναδέλφους και όχι κλήση σε απολογία για μειωμένη απόδοση σε τροχονομικούς ελέγχους, εκείνη ακριβώς την ημέρα!

Τέλος, φρονούμε ότι "εντολές" και "απειλές" περί υποχρεωτικής βεβαίωσης παραβάσεων δεν συνάδουν με το ορθό τρόπο και πνεύμα περί "σύγχρονης Διοίκησης".

Κε Διευθυντά,

Οι συνάδελφοι έχουν υποβάλει προς εσάς ένσταση, σχετικά με το επιβληθέν πρόστιμο, καθώς και αναφορά παραπόνων.

Ζητούμε την από μέρους σας, δίκαιη εξέταση των υποβληθέντων σε εσάς αιτημάτων, καθώς και τη συμβολή σας, όπως εκ του ρόλου σας γνωρίζετε, ώστε να επέλθει το ταχύτερο δυνατόν η υπηρεσιακή ειρήνη στο Α.Τ. Ελασσόνας._

                                                             ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                     Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                                                  ΘΕΛΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis