Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:19 | 25/02/2024

Την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά στο 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, στο πλαίσιο ενημερωτικής δράσης με θέμα «Γνωριμία με την Ελληνική Αστυνομία».

Κατόπιν σχετικού αιτήματος, για πραγματοποίηση της ανωτέρω δράσης που αποσκοπεί στη γνωριμία και εξοικείωση μαθητών, γονέων και δασκάλων με τον τρόπο λειτουργίας και το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας παρευρέθησαν ένστολοι, με περιπολικό όχημα και υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα, προκειμένου να προσφέρουν βιωματική εμπειρία στους παρευρισκόμενους.

Διαβάστε επίσης

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η αναγνώριση των ένστολων αστυνομικών και των υπηρεσιακών οχημάτων, κυρίως από τα παιδιά, η εξοικείωση με την εικόνα τους, καθώς και η καλλιέργεια αισθήματος εμπιστοσύνης και ασφάλειας για το σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πραγματοποιήθηκε επιπλέον ενημέρωση και απαντήθηκαν ερωτήσεις που αφορούν τη διαδικασία και τον τρόπο γνωστοποίησης περιστατικών στους αριθμούς έκτακτης ανάγκης, ενώ δόθηκαν συμβουλές που αφορούν την ασφάλεια στην καθημερινότητα τους.

Τέλος γονείς, μαθητές και δάσκαλοι εξέφρασαν τις θερμές τους ευχές και ευχαρίστησαν τους αστυνομικούς για την ενημέρωση, ενώ η επίσκεψη ήταν εποικοδομητική τόσο για τους αστυνομικούς όσο και για τους συμμετέχοντες.

5

5

5

5

5

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis