Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
12:39 | 07/07/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

 

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την εξασφάλιση ακόμη μίας σημαντικής παροχής σε Υπηρεσία της περιφέρειάς μας, αναγκαία για την εύρυθμη λειτουργία της, αλλά και την διευκόλυνση της υπηρεσιακής καθημερινότητας των συναδέλφων, αυτή τη φορά στο Αστυνομικό Τμήμα Χαριλάου Αναλήψεως.

Συγκεκριμένα, από την Ένωσή μας μέσω του Πανελλήνιου Συνεταιρισμού Αστυνομικών και του Διευθυντή των Καταστημάτων τεχνολογίας, τηλεφωνίας και ενέργειας «Δίκτυο» και επίτιμου μέλους του I.P.A. κ. ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ Γεωργίου, εξασφαλίστηκε ένα μηχάνημα “simplefy 5G Internet” με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης τουλάχιστον 60 ατόμων στη μέγιστη ταχύτητα Internet, συνολικού κόστους της τάξεως των 600 ευρώ ανά έτος! 

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επίσκεψης, στο εν λόγω Αστυνομικό Τμήμα, μελών του προεδρείου μας και εκλεγμένων αντιπροσώπων της Ένωσής μας, όπου έλαβε χώρα συνάντηση με το Διοικητή της Υπηρεσίας, Α/Β' κ. ΚΟΥΡΕΛΑ Αθανάσιο παρουσία του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Αστυνομικού Διευθυντή κ. Ευάγγελου ΜΟΥΡΤΖΙΝΟΥ. 

Για ακόμη μία φορά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Πανελλήνιο Συνεταιρισμό Αστυνομικών και προσωπικά στον πρόεδρο του κ. Ηλία Βασιλάκη ο οποίος αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των συναδέλφων στέκεται με ανιδιοτέλεια αρωγός σε δράσεις της Ένωσή μας. 

Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας με υπευθυνότητα και συνέπεια, συνεχίζει αδιάκοπα την στήριξη των αστυνομικών Υπηρεσιών της περιφέρειάς μας, όπως και όποτε της ζητηθεί από τα μέλη της.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis