Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:59 | 03/02/2024

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε χθες (02-02-2024) το πρωί στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιο Αμανατίδη, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος Σπανούδης.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην άσκηση των νέων καθηκόντων του, καθώς και στο σημαντικό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στην πολύ καλή συνεργασία της Περιφέρειας με τις αστυνομικές υπηρεσίες, ενώ ο κ. Γενικός έγινε αποδέκτης ευμενών σχολίων για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν οι αστυνομικές υπηρεσίες στη Δυτική Μακεδονία και για το επίπεδο της αστυνόμευσης της περιοχής.

Επίσης, ανταλλάχθηκαν απόψεις και προτάσεις για διάφορα ζητήματα που απασχολούν τη Δυτική Μακεδονία, με στόχο τη βελτίωση του περιβάλλοντος ασφάλειας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών της, ενώ αναφέρθηκαν και στη δυνατότητα διοργάνωσης και πραγματοποίησης κοινών δράσεων, αποσκοπώντας στην αποτελεσματικότερη ενημέρωση των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, σε διάφορα θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος.

5

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis