Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:17 | 21/11/2023

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άνδρα που επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες, εκ των οποίων η μια ανήλικη, σε διάστημα δύο ημερών στα Εξάρχεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, η πρώτη επίθεση σημειώθηκε το μεσημέρι της 18ης Νοεμβρίου, όταν άγνωστος άνδρας επιτέθηκε σε μια 13χρονη στην οδό Βαλτετσίου.

Διαβάστε επίσης

Συγκεκριμένα όπως κατήγγειλε η ανήλικη, ο άγνωστος την έριξε κάτω και προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της αλλά εκείνη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Δύο μέρες αργότερα και συγκεκριμένα χθες (20/11) ο άγνωστος πραγματοποίησε δύο επιθέσεις σε διάστημα λίγης ώρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την καταγγελία μιας 29χρονης, στις 7:15 το πρωί και ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μπενάκη και Νικηταρά ο άγνωστος της επιτέθηκε από πίσω, την ακινητοποίησε και προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Δέκα λεπτά αργότερα επιτέθηκε σε μια 27χρονη στην οδό Ζωοδόχου Πηγής αλλά η 27χρονη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές και έτσι ο δράστης αποχώρησε τρέχοντας.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αγνώστου άνδρα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis