Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:39 | 03/11/2023

Από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πειραιά της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια και διακίνηση ποσοτήτων κοκαΐνης και κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Συνελήφθησαν τις απογευματινές ώρες προχθες, Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023 στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας -3- μέλη της (29χρονος, 31χρονη και 26χρονος) -κατά περίπτωση- για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράβαση της νομοθεσίας των ναρκωτικών καθώς και για βία κατά υπαλλήλων, ενώ αναζητείται ακόμη ένα μέλος.

Διαβάστε επίσης

Η δράση τους πιστοποιήθηκε μετά από διερεύνηση πληροφοριών αναφορικά με εγκληματική ομάδα που δραστηριοποιείται στην προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, και την επακόλουθη δημιουργία προφίλ, διασταύρωση και εξακρίβωση στοιχείων.

Στο πλαίσιο αυτό, εντοπίστηκαν η 31χρονη και ο 26χρονος μέσα σε όχημα να κατέχουν για λογαριασμό του 29χρονου, νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους πέντε -5- κιλών και δύο -2- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού βάρους -0,6- γραμμαρίων, με σκοπό την πώληση τους.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της 31χρονης, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχεθήκαν -13- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν -23- κιλά  και -320- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο -2- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -6,4- γραμμαρίων, τις οποίες προόριζαν για άμεση πώληση.

Επισημαίνεται ότι ο 26χρονος στην προσπάθεια του να αποφύγει τον έλεγχο και τη σύλληψή του, απώθησε τους αστυνομικούς με σκοπό να διαφύγει, ωστόσο ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -28- κιλών και -326,4- γραμμαρίων,
  • κοκαΐνη βάρους -0,6- γραμμαρίων,
  • αυτοκίνητο,
  • -5- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • -4-συσκευές κινητής τηλεφωνίας και
  • κλειδιά θύρας πολυκατοικίας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Εικόνα
1
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis