Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
maglite
18:07 | 14/10/2023

Ο φακός για κάθε επαγγελματία και απαιτητικό χρήστη, συνήθως μπορεί να χρειάζεται να είναι για περισσότερα από μόνο για απλό φορητό φωτισμό! Πολλές φορές κατά την διάρκεια άσκησης εξειδικευμένων και απαιτητικών επαγγελμάτων, ενεργειών και δραστηριοτήτων, χρειαζόμαστε φορητό φωτισμό από τον φακό μας, όχι μόνο για να φέγγει αλλά και για να μας υποστηρίζει στις εξειδικευμένες ανάγκες του εκάστοτε καθήκοντος.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα τέτοιων φακών/ «πολυεργαλείων»:

MAGLITE P32SZ2 Φακός MINI 2x AAA SPECTRUM LED θερμό λευκό

Ο φακός αυτός, με το θερμό λευκό χρώμα φωτός το οποίο παράγει, είναι ιδανικός για χρήση και σε σημεία κοντινής θέασης όπως πχ πατάρια, αποθήκες, ανθρωποθυρίδες κ.α. Προτιμάται απο τεχνικούς επειδή το θερμό λευκό χρώμα που παράγουν τα LED του, δεν καλύπτει τους χρωματισμούς αλλά επιτρέπει την ξεκάθαρη απεικόνιση των χρωμάτων με σαφήνεια, για να διακρίνονται όλα τα χαρακτηριστικά και τα χρώματα των καλωδίων και των υλικών που φωτίζει.

 Επίσης, είναι ιδανικός για πολύωρη χρήση, περιορίζοντας την κούραση της όρασης καθώς το φως του είναι παρόμοιο με το φυσικό φως

 

MAGLITE P32SX2 Φακός MINI 2x AAA SPECTRUM LED μπλε

O φακός αυτός, με το μπλέ χρώμα φωτός το οποίο παράγει, είναι ιδανικός για ανάγνωση χαρτών και εντύπων σε συνθήκες χαμηλού ή καθόλου φωτισμού και προτιμάται από τους πιλότους.

Το μπλε φως του, παρέχει εξαιρετική λεπτομέρεια στην ανάγνωση και δεν αλλοιώνει σύμβολα, σημειώσεις και δείκτες υψομέτρου στους χάρτες.

Χρησιμοποιείται επίσης απο κυνηγούς για ανίχνευση αίματος αλλά και από προσωπικό ασφαλείας στην σήμανση και στο εγκληματολογικό, για ανίχνευση σωματικών υγρών.

 

MAGLITE P32SY2 Φακός MINI 2x AAA SPECTRUM LED  πράσινο

Ο φακός αυτός, με το πράσινο χρώμα φωτός το οποίο παράγει, είναι ιδανικός για χρήση στην εξοχή αλλά και στο ψάρεμα, καθώς το φάσμα φωτός του δεν διαταράσσει και δεν προκαλεί την κίνηση των ζώων, εντόμων και ψαριών.

Επιπλέον, τα μάτια μας αντιδρούν καλύτερα στο πράσινο και μπλε φως, καθώς δεν ενοχλεί την όραση το βράδυ και δεν προκαλεί κούραση της, όπως οταν χρησιμοποιούμε άσπρα LED φώτα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αποτελεί την ιδανική πηγή φωτός διάσωσης για τον επαγγελματία διασώστη αλλά και για τον κάθε άνθρωπο που χρειάζεται την όσο το δυνατό καλύτερη φωτεινή σήμανση, καθώς το πράσινο χρώμα του μπορεί να είναι ορατό σε αποστάσεις έως και 1,5 χιλιόμετρα!

Διαθέσιμα με πολλά άλλα μοντέλα για εσάς στο www.maglite-shop.gr , για να επικεντρώνεστε στο καθήκον και στις ενέργειες σας!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Φακοί MAGLITE (Made in USA), τώρα με έκπτωση -20% για την πρώτη σας παραγγελία από το MAGLITE-SHOP.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis