Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:19 | 12/01/2024

Εξιχνιάσθηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ληστεία σε οικία και κλοπή επίσης από οικία, οι οποίες διαπράχθηκαν απογευματινές και βραδινές ώρες της 03-01-2024 αντίστοιχα, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Λοκρών.

Συνελήφθη προχθες (10-01-2024) βραδινές ώρες  στην περιοχή της Αταλάντης, ένα άτομο, το οποίο είχε ταυτοποιηθεί  και αναζητούταν ως δράστης  ληστείας και κλοπής.  Στο πλαίσιο της έρευνας ταυτοποιήθηκαν τρία ακόμη  άτομα ως συνεργοί του, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, έπειτα από επισταμένες αναζητήσεις της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας και κατάλληλη αξιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, το ανωτέρω άτομο εντοπίστηκε πεζό στην περιοχή της Αταλάντης και σε επικείμενο έλεγχό του, τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί το ακολούθησαν, το ακινητοποίησαν και το συνέλαβαν εντός των ορίων του αυτοφώρου για το αδίκημα της Απείθειας.

Συνεχιζόμενης της έρευνας προέκυψε ότι και οι έτεροι δράστες ενέχονται στη διάπραξη:

  • Ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων εντός οικίας, όπου αφού εισήλθαν εντός, αφαίρεσαν (2) κινητά τηλέφωνα και (1) χρυσή αλυσίδα λαιμού.
  • Κλοπής από οικία, όπου αφού εισήλθαν εντός, αφαίρεσαν τσάντα που περιείχε κινητό τηλέφωνο, χρηματικό ποσό και τραπεζική κάρτα, με την οποία προέβηκαν σε αγορές από (2) καταστήματα.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis