Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 26/02/2024

Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, υπόθεση απάτης, που τελέστηκε σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, στην πόλη της Φλώρινας.

Συγκεκριμένα, ο 57χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι, τέλη Ιουνίου του 2023, άγνωστο άτομο επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του, προσποιούμενο υπάλληλο δημόσιας υπηρεσίας και αφού του παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, έπεισε αυτόν να μεταβεί σε ΑΤΜ στην πόλη της Φλώρινας και να μεταφέρει από το λογαριασμό του, συνολικά το χρηματικό ποσό των -3.028,89- ευρώ, σε έτερο τραπεζικό λογαριασμό.

Διαβάστε επίσης

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων,  διαπιστώθηκε ότι,  κάτοχος του τηλεφώνου που πραγματοποιήθηκε η επικοινωνία είναι ένας 47χρονος αλλοδαπός, ενώ ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μεταφέρθηκε το προαναφερόμενο χρηματικό ποσό ανήκει σε 40χρονο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis