Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:44 | 26/10/2023

Εξιχνιάστηκαν -4- υποθέσεις κλοπών, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κέρκυρας, Κεφαλονιάς και Ζακύνθου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος οκτώ -8- ατόμων, κατά περίπτωση, για το αδίκημα της κλοπής και απόπειρας του ιδίου αδικήματος.

Ειδικότερα, στην Κέρκυρα αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προχώρησαν στη σύλληψη -3- ανήλικων ημεδαπών, οι οποίοι απογευματινές ώρες προχθες (24.10.2023), αφαίρεσαν από κοινού από ανασφάλιστο αυτοκίνητο περιφερειακά της πόλης, ένα τσαντάκι μέσης που περιείχε χρηματικό ποσό και άλλα προσωπικά αντικείμενα. Το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό, βρέθηκε στην κατοχή ενός εκ των δραστών και επιστράφηκε στον κάτοχο του, ενώ στη δικογραφία που σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας, περιλαμβάνονται και οι γονείς των ανηλίκων, κατηγορούμενοι για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Διαβάστε επίσης

Σε μία παρόμοια περίπτωση στην Κεφαλονιά, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνέλαβαν προχθες (24.10.2023), το απόγευμα -3- ανήλικους ημεδαπούς, καθώς, λίγη ώρα πριν είχαν αφαιρέσει από αύλειο χώρο επιχείρησης στο Αργοστόλι, -2- φιάλες διοξειδίου του άνθρακα, αξίας -120- ευρώ, οι οποίες βρέθηκαν στην κατοχή τους. Κατηγορούμενοι και σε αυτή την υπόθεση, είναι οι γονείς των ανηλίκων για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Τέλος, στη Ζάκυνθο εξιχνιάστηκαν από το Τμήμα Ασφαλείας, κατά περίπτωση υποθέσεις κλοπής και απόπειρας του ιδίου αδικήματος και σχηματίστηκαν αντίστοιχες δικογραφίες σε βάρος -2- αλλοδαπών, εκ των οποίων ο ένας είχε αφαιρέσει μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης (12.10.2023), δίκυκλη μοτοσυκλέτα από την πόλη της Ζακύνθου, ενώ ο έτερος αποπειράθηκε να διαρρήξει, πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (09.09.2023), -3- οχήματα που ήταν σταθμευμένα σε αύλειο χώρο οικίας στην περιοχή του Παντοκράτορα Ζακύνθου.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων και των υπολοίπων κατηγορουμένων, διαβιβάσθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis