Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:14 | 12/09/2023

Από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής εξιχνιάστηκαν διαδοχικές υποθέσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας, που διαπράχθηκαν από -2- άτομα, την 10/09/2023 σε Νέα Μάκρη και Σπάτα Αττικής.

Πρόκειται για ημεδαπό και αλλοδαπό, από τους οποίους, ο ημεδαπός συνελήφθη μετά από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στη Νέα Μάκρη.

Διαβάστε επίσης

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για – κατά περίπτωση – απόπειρα ανθρωποκτονίας κατ’ εξακολούθηση, απείθεια, ληστεία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, κατηγορούνται ότι πρώτες πρωινές ώρες της 10/09/2023, χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του αλλοδαπού, μετέβησαν σε περιοχή της Νέας Μάκρης, όπου ο ημεδαπός χρησιμοποιώντας πιστόλι πυροβόλησε σε βάρος ατόμου που βρισκόταν στο σημείο χωρίς να τον τραυματίσει.

Ακολούθως, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας (10/09/2023) χρησιμοποιώντας την ίδια μοτοσικλέτα μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στα Σπάτα Αττικής, όπου με την απειλή πιστολιού εξανάγκασαν το διαχειριστή της επιχείρησης να τους παραδώσει το ποσό των -390- ευρώ.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και σε επακόλουθη επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την 10/09/2023, το μεσημέρι στη Νέα Μάκρη με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Μαραθώνα συνελήφθη ο ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο πιστόλι, το οποίο κατασχέθηκε.

Επιπλέον, από τη σωματική έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γεμιστήρα με -6-φυσίγγια, τσαντάκι που περιείχε κουτί με 32 φυσίγγια, σιδερογροθιά, κινητό τηλέφωνο, καθώς και -50- ευρώ, -4- δολάρια Η.Π.Α. και -62- LEI Ρουμανίας.

Περαιτέρω, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλοδαπού βρέθηκε και κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Image removed.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis