Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:59 | 18/10/2023

                                         ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ & ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΛΟΧΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Με την παρούσα επιστολή μας και εκ μέρους των συναδέλφων Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας , κατοίκων του χωριού Βλοχού του Ν. Καρδίτσας, θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τον Σύνδεσμο Αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Σ.Μ.Υ.), τον Πρόεδρό του Υπλγό ε.α κ. Ευάγγελο Στέφο, το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και τα μέλη του Συνδέσμου, για την αμέριστη και ανιδιοτελή συμπαράσταση που επέδειξαν προς όλους εμάς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες, στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας!

Η διανομή των ειδών πρώτης ανάγκης που διατέθηκαν, ενισχύει τις πρώτες προσπάθειές των οικογενειών μας για συντήρηση και συνέχιση του βιοπορισμού μας, σε συνθήκες ανέχειας, ανυπέρβλητων δυσκολιών και συνθηκών, πρωτόγνωρων στα χρονικά αλλά και συνάμα « αταίριαστων » για την εποχή μας!. Και μάλιστα σε μια περίοδο που πλησιάζει οσονούπω και η κατά τα άλλα όμορφη εποχή του χειμώνα!

Εξαίρουμε την ενέργεια του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (Σ.Α.Σ.Μ.Υ.), με την οποία δεν εξαίρεσε κατηγορίες και θεσμούς συναδέλφων από την διανομή της βοήθειας, συμπεριλαμβάνοντάς μας όλους, ως μία οικογένεια συναδέλφων! Η προσφορά του μάλιστα συμπεριέλαβε κατά το δυνατόν και συγχωριανούς μας που αιτήθηκαν την αρωγή του!

Είθε ο Θεός να ευλογεί τις προσπάθειές σας!

Βλοχός , 18 Οκτωβρίου 2023

Εκ μέρους των πλημμυροπαθών συναδέλφων κατοίκων του Βλοχού !

Τχης (ΑΣ) Μπέης Αθανάσιος

Τχης (ΠΖ) Γιώτας Κωνσταντίνος

ΕΜΘ Ανθστής (ΤΧ) ε.α Γαλάνης Κωνσταντίνος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis