Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:59 | 10/12/2023

Ευθύνη όλων μας η ΑΞΙΑ της ζωής του αστυνομικού! Καλούμε όλους τους Συνδικαλιστικούς Φορείς, ενωμένους, σε Πανελλήνιες διαμαρτυρίες μπροστά στα κέντρα αποφάσεων.

   Με αίσθημα ευθύνης, συντετριμμένοι από τον βαρύ τραυματισμό του Συναδέλφου της Υ.Α.Τ εκφράζουμε:

   Την θλίψη μας για την κατάσταση στην οποία περιήλθε συνεπεία απόπειρας ανθρωποκτονίας , την ελπίδα οι προσευχές μας να γίνουν ανάσα ζωής για εκείνο και να αναρρώσει πλήρως , αλλά και την οργή μας απέναντι στο γεγονός της απάθειας ,της επικοινωνιακής διαχείρισης προπαγάνδας, της πολιτειακής και πολιτικής Ηγεσίας απέναντι στο φαινόμενο του οπαδικού “κανιβαλισμού”χωρίς να τολμά να συγκρουστεί με τους “βαρώνους” της οπαδικής βιομηχανίας πλούτου !

   Ένας νεκρός συμπολίτης μας προ ολίγων μηνών αποκάλυψε τις “ρωμαϊκές αρένες” αντί των αθλητικών κέντρων, ξεσκέπασε την επιχειρησιακή ανικανότητα σε επίπεδο αστυνομικής Ηγεσίας και οδήγησε σε μια σύσκεψη στο Μαξίμου…..

Που πήγαν οι ευθύνες ; στους τροχονόμους ;

Τι άλλαξε ; ΤΙΠΟΤΕ

   Λίγους μήνες μετά, σήμερα, ένας αστυνομικός χαροπαλεύει με μια Φυσική Ηγεσία άφαντη και μια πολιτική Ηγεσία που ξανασυσκέπτεται ……..

   Είναι αναγκαίο όσο ποτέ να αναθεωρηθεί η νομιμοποίηση της αστυνομίας στα γήπεδα μέσω του φιλοδωρήματος των 30 Ευρώ, ειδικότερα όσων έσπευσαν να το ανακοινώσουν ως συνδικαλιστικό τους κατόρθωμα και με ενιαία φωνή, ενωμένοι, να εμποδίσουμε εκείνους που θεωρούν τον αστυνομικό αναλώσιμο είδος ώστε σταματήσουμε να είμαστε υπηρέτες των ΠΑΕ και ΚΑΕ και των αφεντικών τους !

   Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών προερχόμενων εξ’ Ειδικών Φρουρών και Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας (ΠΟΑΕΦ) , προφανώς και συμμετέχει στη συμβολική διαμαρτυρία που θα πραγματοποιηθεί στην έδρα των Υ.Α.Τ με πρωτοβουλία και πρόσκληση της ΄Ένωσης Αθηνών. Είναι δεδομένο και αυτονόητο ότι θα δίνει παρών σε όποια και όποιας μορφής διαμαρτυρία προκύψει !

Προτείνουμε όμως :

   Να μην μείνουμε στις συμβολικές διαμαρτυρίες που δικαίως μπορεί να θεωρηθούν ως προπέτασμα προσχηματικών αντιδράσεων χάριν επικοινωνίας. Να ξεκινήσουμε πραγματοποιώντας μια μεγάλη διαμαρτυρία με την συμμετοχή όλων των ένστολων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενωμένοι όπως απαιτούν οι περιστάσεις , εκφράζοντας όλοι μαζί την οργή αλλά και την αποφασιστικότητά μας να αποκτήσει η ζωή μας ΑΞΙΑ!

   Να διαμαρτυρηθούμε όλοι μαζί οι συνδικαλιστικοί φορείς ΕΝΏΠΙΟΝ ΑΥΤΩΝ και ΕΚΕΙ που λαμβάνονται οι αποφάσεις!!

Καλούμε ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

να αναλάβουμε τις ιστορικές μας ευθύνες !

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis