Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:19 | 17/01/2024

Φιλικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, με αντιπάλους Ολυμπιονίκες που υπηρετούν στο Λιμενικό Σώμα, θα δώσει την Κυριακή 21/1, στις 19:00, η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών, στο Σεράφειο Κολυμβητήριο της Αθήνας. Μαζί με τους «ασημένιους» Ολυμπιονίκες, στην πισίνα θα βρεθούν οι Πλωτάρχες Λ.Σ. Κώστας Λούδης, Γιώργος Ψύχος, Δημήτρης Μάζης και οι Υποπλοίαρχοι Λ.Σ. Κωνσταντίνος Δάνδολος, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, Θέμης Χατζής, Γιώργος Ρέππας, Αντώνης Βλοντάκης, Γιώργος Αφρουδάκης και Θοδωρής Καλακόνας, ενώ επισημαίνεται ότι στο Λιμενικό Σώμα -με το βαθμό του Πλωτάρχη- ανήκει και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Θοδωρής Βλάχος.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Ναυτιλίας & Λιμένων του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας και τα έσοδα θα διατεθούν στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), για την εκπλήρωση της ευχής ενός 6χρονου κοριτσιού να αποκτήσει ένα αμαξίδιο.

Διαβάστε επίσης

Έχοντας γεννηθεί με εγκεφαλική παράλυση, η 6χρονη καθημερινά καταβάλλει προσπάθεια να κάνει τα απαραίτητα βήματα για την ανάπτυξή της -κυριολεκτικά και μεταφορικά- και, κατά συνέπεια, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής της. Ήδη, έχει καταφέρει να στηρίζει τον κορμό της σε μια περπατούρα και έχει αναπτύξει προφορικό λόγο! Είναι ένα δυνατό κορίτσι και εύχεται να αποκτήσει ένα ειδικό αμαξίδιο όπως αυτό της αγαπημένης της ηρωίδας, της ποντικίνας Μάντυ από την σειρά Peppa Pig, ώστε να αυξηθεί η αυτονομία της!

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να συμβάλλει ώστε να εκπληρωθεί η ευχή του κοριτσιού, ενώ, εάν τα έσοδα ξεπεράσουν το απαραίτητο ποσό (4.680 ευρώ), το επιπλέον ποσό θα διατεθεί για την εκπλήρωση της ευχής ακόμη ενός 3χρονου ήρωα, που πάσχει από σοβαρή ασθένεια!

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τον αγώνα ή απλά να συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή, χωρίς την φυσική παρουσία του στον αγώνα, μπορεί να βρει τις απαραίτητες πληροφορίες στον σύνδεσμο https://www.giveandfund.com/.../Make-A-Wish_Water-Polo.

Τέλος, σημειώνεται πως η μεγαλύτερη δωρεά που θα κατατεθεί «κερδίζει» μία συλλεκτική μπάλα υπογεγραμμένη από όλους τους πρωταθλητές της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης και τον προπονητή τους, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis