Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
khj
15:39 | 25/04/2023

Ένας αστυνομικός του Τζάκσονβιλ (FL) παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση αφού πυροβολήθηκε στο πρόσωπο την Τρίτη το βράδυ στο πάρκινγκ ενός νοσοκομείου της περιοχής. Πέντε αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και ο ένοπλος πέθανε στο σημείο.

Η κατάσταση του αστυνομικού βελτιώνεται σταθερά, ενώ φέρει τραυματισμούς στο πηγούνι και τον λαιμό του.

Διαβάστε επίσης

Σε συνέντευξη Τύπου, ο σερίφης Waters εξήγησε πώς ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας βρισκόταν στο Baptist Health South, όταν παρατήρησε ένα ύποπτο όχημα στο πάρκινγκ. Προσπάθησε να σταματήσει το όχημα χρησιμοποιώντας το περιπολικό του, αλλά το αυτοκίνητο τράπηκε σε φυγή.

Άλλοι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο. Ένας αστυνομικός διέταξε τον οδηγό να σταματήσει το αυτοκίνητο και τότε ο ύποπτος έβγαλε όπλο έξω από το παράθυρο και φώναξε: «Πυροβολήστε με». Αργότερα, ο ύποπτος πυροβόλησε προς το περιπολικό.

Μετά από έναν αποτυχημένο ελιγμό, το όχημα του υπόπτου βρέθηκε πίσω από ένα αστυνομικό αυτοκίνητο και το χτύπησε ενώ αμέσως μετά χτύπησε και ένα δεύτερο περιπολικό. Όταν το αυτοκίνητο τελικά σταμάτησε, ο οδηγός αρνήθηκε να βγει από το όχημα.

«Σε εκείνο το σημείο, ένας από τους αστυνομικούς πλησίασε τη δεξιά πίσω πόρτα του οχήματος. Μόλις πήγε να ανοίξει την πόρτα, ο ύποπτος πυροβόλησε μέσα από το παράθυρο χτυπώντας τον αστυνομικό στο πρόσωπο. Η σφαίρα χτύπησε τον αστυνομικό στο πρόσωπο», ανέφερε ο σερίφης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Οι αστυνομικοί ανταπάντησαν τα πυρά, χτυπώντας τον ύποπτο πολλές φορές.

Οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί τέθηκαν σε διοικητική άδεια και το γραφείο του κρατικού εισαγγελέα θα διεξαγάγει έρευνα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis