Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:04 | 25/07/2018

Η FN μόλις ανακοίνωσε την κυκλοφορία του 509 Tactical, της αναμενόμενης στρατιωτικής έκδοσης του πιστολιού που πρόκρινε ο κατασκευαστής για να συμμετάσχει στις δοκιμές του Στρατού που έληξαν τον Ιανουάριο του 2017.
 


Δείτε ακομα:



Η λίστα των χαρακτηριστικών για το FN 509 Tactical είναι εντυπωσιακή: από τα αμφίπλευρα χειριστήρια και την κάννη με σπειροειδή απόληξη, μέχρι τον ολισθητήρα με υποδοχές οπτικών συστημάτων και τις 24άρες γεμιστήρες.

Τιμής Λιανικής: 1.049 δολάρια (896 ευρώ)

 [custom:google-ads]


Το FN 509® Tactical, το οποίο αποτελεί επέκταση της οικογένειας FN 509, βασίζεται στο πιστόλι της FN, που κατασκευάστηκε για δοκιμή από τον αμερικανικό στρατό στα Modular Handgun Trials (ΜΗΤ), αλλά περιλαμβάνει τις σημαντικές σχεδιαστικές βελτιώσεις που εφαρμόστηκαν στο FN 509.

Το πιστόλι διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα χαμηλού προφίλ για την εγκατάσταση σκοπευτικών, το οποίο επιτρέπει στην πλατφόρμα να δέχεται περισσότερα από δέκα εμπορικά διαθέσιμα οπτικά συστήματα red dot (MRD) τα οποία μπορούν να συνυπάρχουν με τα νυχτερινά σκοπευτικά διατηρώντας την συμβατότητα με μελλοντικά οπτικά συστήματα χωρίς να απαιτούνται μεταλλουργικές παρεμβάσεις πάνω στον ολισθητήρα.

Το καπάκι του ολισθητήρα, που χρησιμοποιείται όταν το πιστόλι δεν φέρει οπτικό σύστημα, έχει ανορθωμένες πτέρυγες που προστατεύουν την ευθυγράμμιση του σκοπευτικού αν το πιστόλι πέσει ή πιεστεί και παρέχει μια ανάγλυφη ράμπα για το τράβηγμα του ολισθητήρα με μια ζώνη, τσέπη παντελονιού ή μπότα.

Υπάρχει, επίσης, η χαρακτηριστική κάννη της FN, 11,4 εκατοστών, σφυρήλατη από ανοξείδωτο χάλυβα με κορώνα εμπρόσθιας κατεύθυνσης αερίων, με ½"x 28 σπείρωμα που δέχεται το μεγαλύτερο μέρος των διαθέσιμων σιγαστήρων 9 χιλιοστών και κάλυμμα σπειρώματος με ενσωματωμένο δακτύλιο Ο για την αποφυγή χαλάρωσης κατά τη χρήση.

Τέλος, οι 24άρες γεμιστήρες, οι οποίες είναι σχεδόν πανομοιότυπες με τον ολισθητήρα του πιστολιού, μεγιστοποιούν τη χωρητικότητα πυρομαχικών χωρίς να επηρεάζουν την ευκολία μεταφοράς.

Πηγή: thefirearmblog.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis