Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:29 | 19/11/2016

Δείτε στο βίντεο την καραμπίνα FN P-12, η οποία είναι ένα εξαιρετικό επαναληπτικό λειόκανο όπλο διαμετρήματος 12 gauge. Το FN P-12 έχει μερικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να διαφέρει από τα άλλα λειόκανα όπλα με το ίδιο σύστημα λειτουργίας.

 
Τέλειο για την άμυνα στο σπίτι, για χρήση γενικού σκοπού και τη σκοποβολή αναψυχής, το FN P-12 είναι η «do-it-all» τακτική καραμπίνα. Σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα, αυτό το όπλο θα δώσει σίγουρα στους χρήστες ένα ευδιάκριτο πλεονέκτημα.
 
Το FN Ρ-12,  συναρμολογείται στις εγκαταστάσεις της FN στην Viana  της Πορτογαλίας, όπως το SLP, διαθέτει χωρητικότητα 5 +1 φυσίγγια και έχει μαύρο ματ φινίρισμα από ανοδιωμένο αλουμίνιο. Με 18 ίντσες σε μήκος, η Βελγικής κατασκευής κάννη, είναι πλήρως χρωμιωμένη  για μεγάλη διάρκεια ζωής και αντοχή στη διάβρωση. Η κάννη έχει από το εργοστάσιο ένα τσοκ βελτιωμένο κύλινδρο από  ανοξείδωτο χάλυβα. Τα εναλλασσόμενα πρότυπα Invector  τσοκ προσφέρονται ως αξεσουάρ.
 
 
Επίσης, η νέα FN P-12 καραμπίνα διαθέτει ένα οπτικών ινών στόχαστρο και αναδιπλούμενα μεταλλικά σκοπευτικά για την ταχεία απόκτηση του στόχου  και την ακριβή στόχευση, καθώς και μια ράγα Weaverγια την τοποθέτηση επιπλέον οπτικών εξαρτημάτων.
 


 

 

 



ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ P-12 

Διαμέτρημα: 12-gauge με 2 3/4" και 3" θαλάμη
Λειτουργία: χράπα-χρούπα επαναληπτική
Βάρος σκανδάλης: 6,2 έως 7,3 λίβρες
Βάρος: 7 λίβρες και 7 ουγκιές
Συνολικό μήκος: 39 ίντσες
Μήκος κάννης: 18 ίντσες
Χωρητικότητα αποθήκης: Standard: πέντε φυσίγγια 2 3/4  ή τέσσερα των  3 ιντσών
Ακτίνα  σκοπευτικών: 14 ίντσες
Τσοκ: Πρότυπο Invector τσοκ Βελτιωμένος κύλινδρος  περιλαμβάνεται

www.guns-gr.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis