Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
sd
14:59 | 09/05/2023

Μια πινακίδα που είχε τοποθετηθεί κοντά στο Σεντ Λούις -αφαιρέθηκε τελικά πριν λίγες ημέρες- είχε προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων στο αστυνομικό σώμα.

Η πινακίδα τοποθετήθηκε στον αυτοκινητόδρομο I-44 με κατεύθυνση δυτικά κοντά στην έξοδο Lindbergh κάποια στιγμή μετά τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Η πινακίδα φτιάχτηκε προς τιμήν του Kevin Johnson, τον άνδρα που καταδικάστηκε και εκτελέστηκε για τη δολοφονία του αστυνόμου του Kirkwood, William McEntee, το 2005.

Διαβάστε επίσης

Ήταν μια από τις πολλές πινακίδες σε αυτόν τον κόμβο που αποτελούσαν μέρος του προγράμματος «Υιοθετήστε έναν αυτοκινητόδρομο» του Υπουργείου Μεταφορών του Μιζούρι. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιτρέπει σε ομάδες να συντηρήσουν και να καθαρίσουν τμήματα των τοπικών αυτοκινητοδρόμων με αντάλλαγμα τη σήμανση προς τιμήν του έργου τους, αναφέρει το KMOV.

Το MoDOT ανέφερε ότι αφαίρεσε την πινακίδα το Σάββατο κατόπιν παραπόνων και ότι ερευνούν το ζήτημα, αλλά δεν θα πουν ποιος έκανε αίτηση για την εν λόγω σήμανση. Μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είναι η κόρη του Τζόνσον είπε σε ανάρτηση της στο Facebook ότι «οι άνθρωποι δούλεψαν σκληρά για την πινακίδα και δεν θα έπρεπε να αφαιρεθεί».

Road sign honoring cop killer removed from I-44 in Kirkwood

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis