Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 30/04/2023

Ένας άστεγος φέρεται να δάγκωσε ένα μεγάλο μέρος του δακτύλου ενός αστυνομικού του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια μιας σύλληψης σε σταθμό του μετρό στο Ανατολικό Χόλιγουντ την Πέμπτη.

Οι αστυνομικοί του LAPD που είχαν περιπολία στην Κόκκινη Γραμμή του Μετρό εκτελούσαν τα καθήκοντά τους στον σταθμό του Βερμόντ/Σάντα Μόνικα, όταν εντόπισαν έναν άνδρα να επιβιβάζεται στο τρένο με σωλήνα μεθαμφεταμίνης γύρω στις 10:15 π.μ., αναφέρει το KTLA.

Διαβάστε επίσης

Η αστυνομία πλησίασε τον ύποπτο και τον συνόδευσε έξω από το τρένο για να γίνει έρευνα για ναρκωτικά. Καθώς ο άνδρας κρατούνταν, έγινε βίαιος και άρχισε να τσακώνεται με τους αστυνομικούς.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ο ύποπτος δάγκωσε κι έκοψε ένα τμήμα του δακτύλου του ενός από τους αστυνομικούς. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι ο άνδρας προσπάθησε επίσης να δαγκώσει κι άλλους αστυνομικούς που βρισκόταν κοντά.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για νοσηλεία. Δυστυχώς, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι δεν ήταν σε θέση να επανακολλήσουν το μέρος του δαχτύλου του. Ο ύποπτος επίσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Ο ύποπτος συνελήφθη κι εκκρεμούν εις βάρος του κατηγορίες. Δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη. Σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν άστεγος.

A homeless man bit off part of an LAPD officer's finger Thursday during an altercation on a Metro platform.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis