Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
τραυματισμοι αστυνομικών ο.π.κ.ε.
13:15 | 24/08/2023

Φωτογραφία ντοκουμέντο από τον τραυματία αστυνομικό ο οποίος δέχθηκε τσιμεντόλιθο στο κεφάλι στην Νέα Ζωή Ασπροπύργου από Ρομά, που επιτέθηκαν σε άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ, δημοσιεύει το enikos.gr.

 

Διαβάστε επίσης

Του Μίλτου Σακελλάρη

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία ο αστυνομικός τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά.

Οι Ρομά εμβόλισαν όχημα της ΟΠΚΕ και τραυμάτισαν έξι αστυνομικούς έξω από τον καταυλισμό της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο κέντρο Άμεσης Δράσης έφτασε καταγγελία για κάποια άτομα που έκλεψαν αντικείμενα από ένα εργοστάσιο στην περιοχή του Ασπροπύργου, την ώρα που γίνονταν οι εκκενώσεις λόγω της μεγάλης φωτιάς στην περιοχή.

τραυματισμος αστυνομικού οπκε

Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, όπου πράγματι εντόπισαν κάποιους Ρομά. Ακολούθησε καταδίωξη και κάποια στιγμή οι Ρομά εμβόλισαν όχημα της ΟΠΚΕ. Στη συνέχεια ορισμένοι από αυτούς επιτέθηκαν στους αστυνομικούς πετώντας τους διάφορα αντικείμενα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν έξι αστυνομικοί.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Σε έναν από αυτούς οι γιατροί χρειάστηκε να του κάνουν 8 ράμματα στο κεφάλι ενώ οι υπόλοιποι τραυματίστηκαν πιο ελαφρά.

τραυματισμος αστυνομικού οπκε

Δημογλίδου: Εκτός κινδύνου οι έξι αστυνομικοί που τραυματίστηκαν στον Ασπρόπυργο

«Ένα δύσκολο περιστατικό κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν χθες έξι αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ, στον Ασπρόπυργο, ενώ ακόμη υπήρχε πυρκαγιά στο συγκεκριμένο σημείο» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Έπειτα από καταγγελία στο κέντρο της Άμεσης Δράσης ότι κινείται κάποιο όχημα στην περιοχή το οποίο μόλις είχε πραγματοποιήσει κλοπή από ένα εργοστάσιο, το οποίο είχε καεί από την πυρκαγιά. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα, το ακολούθησαν, ο οδηγός τράπηκε σε φυγή και ξαφνικά μαζί με άλλα άτομα επιτέθηκαν με ρίψη αντικειμένων στους αστυνομικούς τραυματίζοντάς τους» είπε η κ. Δημογλίδου

Και πρόσθεσε: «Οι αστυνομικοί βρίσκονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, εκτός κινδύνου. Οι δύο τραυματίσθηκαν λίγο πιο σοβαρά, ενώ οι άλλοι τέσσερις ελαφρά. Έχει συλληφθεί ένας από τους ανθρώπους της επίθεσης, βρίσκεται στην Ασφάλεια και εξετάζεται και η εμπλοκή του στην κλοπή που είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα στο εργοστάσιο. Είχαν αφαιρέσει ορισμένα αντικείμενα από το εργοστάσιο».

Πηγή: enikos.gr

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis