Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:24 | 04/08/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

Θέμα: «Εξασφάλιση χορηγίας υπερσύγχρονου Breaching Kit αξίας 2.500 € για τις ομάδες ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων της Δ.Α.Θ.»

Μέλη του προεδρείου μας επισκέφτηκαν την Υποδιεύθυνση Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο μεγάλης χορηγίας που εξασφάλισε η Ένωσή μας για τις ομάδες ΟΠΚΕ, κατόπιν αιτήματος μελών μας.  

Συγκεκριμένα, η Ένωσή μας εξασφάλισε μέσω χορηγίας, ένα υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο Breaching Kit (κιτ διαρρήξεων - παραβιάσεων) χρηματικής αξίας περί τα 2.500 €, για τις ανάγκες εκτέλεσης των επικίνδυνων επιχειρήσεων που πραγματοποιούν οι εν λόγω ειδικές ομάδες (ΟΠΚΕ), συνδράμοντας όταν της ζητηθεί και επιχειρήσεις άλλων Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης. 

εξοπλισμος δωρεα

Kύριος σκοπός των ΟΠΚΕ, οι οποίες επιχειρούν με βαρύ οπλισμό, είναι η αποτελεσματική επέμβαση σε επικίνδυνες περιοχές με σκοπό την καταστολή εγκλημάτων, γι’ αυτό και το ένστολο προσωπικό που τις στελεχώνει τυγχάνει ειδικής εκπαίδευσης, όπως τακτικές μάχης, σκοποβολή, αυτοάμυνα, είσοδος σε κτίρια και απεμπλοκή ομάδας.

Κατά την επίσκεψή μας στην έδρα της εν λόγω Υπηρεσίας, ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Α/Υ κ. Τσίχλης Παναγιώτης, οι Αξιωματικοί και τα υπόλοιπα στελέχη της, ευχαρίστησαν το προεδρείο της Ένωσή μας για την άμεση ανταπόκρισή του και τόνισαν την σημαντική συμβολή του εν λόγω ειδικού εξοπλισμού (Breaching Kit), τόσο ως προς την καλύτερη εξυπηρέτηση της επιχειρησιακής δράσης των ομάδων, όσο και ως προς την καλύτερη θωράκιση και ασφάλεια των συναδέλφων.

Συνεχίζουμε. 

Η Ένωση ανήκει στα μέλη της!

 

Το προεδρείο της Ένωσης,

Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 εξοπλισμος δωρεα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis