Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
 Mercedes
18:44 | 23/09/2023

Τα οχήματα του στόλου της Ελληνικής Αστυνομίας έχουν αρχίσει τα τελευταία χρόνια να αναβαθμίζονται. Σύγχρονα αυτοκίνητα κάνουν την εμφάνισή τους με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες που είναι πάρα πολλές αλλά σε κάθε περίπτωση ο αριθμός των περιπολικών δεν είναι επαρκής.

Αυτός είναι και ο λόγος που ακόμα και σήμερα βλέπουμε να κυκλοφορούν στους δρόμους πολύ παλιά περιπολικά, με εκατομμύρια χιλιόμετρα, με φθαρμένα ελαστικά και γενικά επικίνδυνα όχι μόνο για τους χρήστες αλλά και για όσους κυκλοφορούν στους δρόμους.

 
Διαβάστε επίσης

Είναι άλλωστε κοινό μυστικό πως αυτά τα οχήματα που ξεπερνούν ακόμα και τα 20 χρόνια στους δρόμους δεν προσφέρουν καμία ασφάλεια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Εικόνα
Mercedes

Πρώην κατασχεμένο…

Τρανταχτό παράδειγμα οι φωτογραφίες από το περιπολικό που δημοσιεύει το Newsauto και απαθανάτισε ο φακός στην περιοχή της Χαλκιδικής.

Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται για μία Mercedes C200 στην έκδοση Station Wagon που… ηλικιακά αγγίζει σχεδόν τα 20 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πρώην κατασχεμένο όχημα που πέρασε στο στόλο της ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία τρία χρόνια και με αυτό καλούνται οι αστυνομικοί να αντιμετωπίσουν τα καθημερινά περιστατικά…

Αναρωτιόμαστε άραγε εκτός από την ασφάλεια που παρέχει στους επιβάτες του, πόσο καύσιμο καταναλώνει στα 100 χιλιόμετρα αλλά και πόσο φιλικό είναι στο περιβάλλον;

 Τα συμπεράσματα δικά σας…

Εικόνα
Mercedes C200

Πηγή:  newsauto.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis