Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
19:14 | 17/12/2023

Την προσπάθεια μιας γυναίκας να περάσει σφαίρες στη Φυλακή Λάρισας, επιχειρούν να ερμηνεύσουν οι διωκτικές αρχές όταν πληροφορήθηκαν ότι στην… εξωτερική τσέπη ενός μπουφάν βρέθηκαν 16 δεκαέξι αβολίδωτα φυσίγγια των 9 mm. Προχθές το μεσημέρι, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», μια 54χρονη γυναίκα πήγε στις Φυλακές Λάρισας μεταφέροντας στο σύζυγό της και τρόφιμο των φυλακών ένα μπουφάν στην τσέπη του οποίου βρέθηκαν δεκαέξι αβολίδωτα φυσίγγια των 9 mm.

Οι σφαίρες, κατά τη διαδικασία ελέγχου στις 3 προχθές το μεσημέρι από την εξωτερική φρουρά βρέθηκαν στην εξωτερική τσέπη του μπουφάν μέσα στον σάκο και όχι κρυμμένες σε κάποια ραφή ή σε άλλο

Διαβάστε επίσης

κρυφό σημείο, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στην προσπάθεια συγγενών κρατουμένων να εισάγουν ναρκωτικά στις φυλακές, συνήθως μέσω ρουχισμού, υποδημάτων, βιβλίων κλπ. Η «εμφανής» προσπάθεια να περάσουν σφαίρες κρότου στις φυλακές είναι που προβληματίζει τις διωκτικές αρχές, με δεδομένο ότι είδη που προορίζονται για τους κρατούμενους ελέγχονται τουλάχιστον σε δυο πύλες, ενώ τα μεταλλικά είδη ανιχνεύονται, όπως επίσης εξετάζεται από τις αρχές η εκδοχή της συλληφθείσας ότι οι σφαίρες κρότου, ήταν «ξεχασμένες» στο μπουφάν.

Η 54χρονη συνελήφθη κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, μεταφορά και απόπειρα εισαγωγής στις Φυλακές. Να σημειωθεί ότι ο 56χρονος σύζυγός της είναι τρόφιμος των Φυλακών Λάρισας, και εκτίει ολιγοετή ποινή φυλάκισης σύμφωνα με απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για τα αδικήματα της συμμορίας και απάτης.

Ελευθερία – Βαγγέλης Κακαράς

larisanew.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis