Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:07 | 07/02/2015

 

Ένα γράμμα του George Martin στον εκδότη του το 1993 εμπεριέχει πολλές λεπτομέρειες για μια διαφορετική εξέλιξη των βιβλίων αλλά και της σειράς Game of Thrones. Σκηνές που δεν θα δούμε ποτέ, αλλά θα ευχόμασταν να δούμε, να διαδραματίζονται στη μικρή οθόνη.

Στο γράμμα, που δημοσιεύθηκε από την ιστοσελίδα Waterstones στο διαδίκτυο και αποσύρθηκε αμέσως μετά την δημοσίευσή του, ο συγγραφέας και σεναριογράφος της σειράς αποκαλύπτει πολλές σημαντικές και διαφορετικές σκηνές για την εξέλιξη της υπόθεσης του Game of Thrones.

 

Φαίνεται πως ο Martin έγραψε την αρχική εκδοχή της σειράς ενώ ακόμη επεξεργαζόταν το Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς. Πολλά από τα όσα περιγράφονταν σε αυτή, αν και δεν υιοθετήθηκαν, ίσως να παρέχουν στοιχεία για το ποιοι τελικά από τους χαρακτήρες του θα καταφέρουν να επιβιώσουν, να ερωτευθούν και να εκδικηθούν.

Ο Τζόν Σνόου και η Άυρα Σταρ, του ;ίσως πιο αδικημένου βασιλείου μέχρι στιγμής, θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος της σειράς, παρόλο που στη διαδρομή θα περάσουν δύσκολα, το ίδιο ισχύει και για τον Μπράν Στάρκ.

Ο Τυριόν Λάννιστερ, ο πιο συμπαθητικός από τους Λάννιστερ, θα δικαιωθεί και θα επιβιώσει μέχρι το τέλος, το ίδιο και η Καλίσι που θα θριαμβεύσει.

 

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη που δεν είδαμε ποτέ ήταν η αιμομιξία μεταξύ των ετεροθαλών αδελφών Σταρκ, της Αύρα και του Τζόν, που θα βασανίζονταν από τον απαγορευμένο έρωτά τους και η λύση θα ερχόταν με τις αποκαλύψεις για τους πραγματικούς γονείς του Σνόου.

 

Όπως, συγκλονιστικό είναι και το απρόσμενο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ του προαναφερόμενου ζευγαριού, της Αύρα, του Τζόν και του Τύριον, κάτι που κανένας νους δεν θα μπορούσε να περιμένει. Κι όμως, στα χειρόγραφα αναφέρεται πως ο Τύριον θα ερωτευόταν παράφορα την Αύρα και θα ορκιζόταν πίστη στην οικογένειά της, μάλιστα θα βοηθούσε να καταστραφεί ο αδελφός του Τζέιμι. Όπως αναφέρεται, ο Τύριον θα δολοφονούσε πολλούς από τους χαρακτήρες και θα ενοχοποιούσε για τις πράξεις του τον μεγαλύτερο αδελφό του.

 

 

Μπορεί ο Τζόφρυ να δηλητηριάστηκε στο βιβλίο και τη σειρά, όμως τα αρχικά σχέδια του Μάρτιν για τον θάνατό του ήταν να πεθάνει μετά από μάχη με τους Στάρκ. Μέχρι να φτάσει όμως στον θάνατο ο Τζέφρυ θα είχε μια "'ήσυχη" ζωή στο πλευρό της Σάνσα, που θα παντρεύονταν και αυτή θα αποκτούσε το παιδί του, κάτι "που αργότερα θα μετάνιωνε πικρά".

Ο Τζόφρυ και ο Ρόμπ θα έρχονταν αντιμέτωποι σώμα με σώμα, καθώς οι δύο άνδρες θα μονομαχούσαν σκληρά. Λύση στην δύσκολη κατάσταση του Τζόφρυ θα έδιναν οι θείοι του που θα αποτελείωναν με συνοπτικές διαδικασίες τον πρωτότοκο γιο των Στάρκ.

 

 

Η πιο συγκλονιστική από τις αποκαλύψεις δεν είναι άλλη από το γεγονός πως η ίδια η Καλίσι θα σκότωνε το Ντρόγκο! Ο θάνατός του θα αποτελούσε την προσωπική της εκδίκηση για τη δολοφονία του εξουσιομανούς αδελφού της Βισέρις από τον αρχηγό των Ντοθράκι. Όσον αφορά την αναμενόμενη εισβολή του στρατού της Ντενέρις στα Επτά Βασίλεια, αναφέρει πως θα είχε γίνε πολύ νωρίτερα, χωρίς τις συνεχής αναβολές της Καλίσι για το πέρασμα στο Γουεστέρος.

 

 

 

 

Ο απρόβλεπτος και ανατρεπτικός συγγραφέας μας είχε προειδοποιήσει πως η πρότασή του πιθανότατα να αλλάξει γράφοντας στην αρχή απευθυνόμενος στον εκδότη: "Δεν σχεδιάζω εκ των προτέρων τα βιβλία μου. Νομίζω πως όταν καταλαβαίνω που ακριβώς οδηγείται ένα βιβλίο χάνω κάθε ενδιαφέρον να το γράψω".

 

http://news247.gr

(Πηγή: Independent)

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis