Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
10:44 | 04/01/2024

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχοντας θέσει ως στόχο του, την ρεαλιστική εκπαίδευση του προσωπικού του Στρατού Ξηράς, πραγματοποιεί Τακτικές Ασκήσεις Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) διπλής ενεργείας με σκοπό την βελτίωση της μαχητικής ικανότητας του προσωπικού των Μονάδων και Ανεξ. Υπομονάδων. Στις ΤΑΜΣ διπλής ενεργείας το ασκούμενο προσωπικό εκπαιδεύεται έναντι ενός πραγματικού και ενεργητικού αντίπαλου και όχι μόνο εναντίον στόχων. Η παραπάνω εκπαίδευση υποστηρίζεται με την χρήση του Συστήματος Εξομοίωσης Τακτικών Εμπλοκών (ΣΕΤΕ).

Το ΣΕΤΕ αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που συνδέει την θεωρητική εκπαίδευση εξομοίωσης με τις πραγματικές επιχειρήσεις ενώ η εκπαίδευση του προσωπικού αναβαθμίζεται καθώς παρέχει ρεαλισμό σε πληθώρα διαδικασιών σε τακτικό επίπεδο και στην υλοποίηση επιχειρησιακών σεναρίων.

Διαβάστε επίσης

Με τη χρήση του συστήματος, παρέχεται η δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να εκτελούν όλες τις διαδικασίες τακτικών εμπλοκών, χωρίς την χρήση πυρών, ενώ παράλληλα είναι δυνατή η κριτική του συνόλου των ενεργειών των ασκούμενων με το πέρας της εκπαίδευσης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis