Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
19:14 | 18/08/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας

"Στο ίδιο έργο θεατές, Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελήμου"

και άλλες πολλές παροιμίες του θυμόσοφου λαού μας μπορούν να ειπωθούν για να περιγράψουν τα χθεσινά μέτρα που αποφάσισε η Κυβέρνηση σχετικά με την αντιμετώπιση της έξαρσης του φαινομένου αθλητικής βίας, 

Πάλι φόρτωσαν το πρόβλημα στην πλάτη του Έλληνα Αστυνομικού. Κουραστήκαμε να ακούμε στις προγραμματικές δηλώσεις ότι πρώτο θέμα στην ατζέντα είναι η αποδέσμευση της Αστυνομίας από πάρεργα για να έχουμε μια καλύτερη αστυνόμευση, γιατί νοιαζόμαστε για την ασφάλεια των πολιτών, θέλουμε αστυνομικούς σε κάθε γειτονιά και άλλες παρόμοιες δακρύβρεχτες δηλώσεις. 

Αναμέναμε η χθεσινή συνάντηση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στη ρίζα του και οτι οι αποφάσεις που θα λαμβάνονταν θα έλυναν το πρόβλημα μια και καλή αλλά για μια ακόμη φορά η Κυβέρνηση φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και αντί να δώσουν λύσεις μετέφεραν το πρόβλημα στην Ελληνική Αστυνομία.

Κανονικά θα έπρεπε να φουσκώνουμε από περηφάνια μιας και σε όλες τις κρίσιμες καταστάσεις της χώρας (μεταναστευτικό , οικονομική κρίση, πανδημία)εμείς ως Σώμα κληθήκαμε, και τα καταφέραμε άριστα μάλιστα, όμως πλέον ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, η αγανάκτηση είναι διάχυτη στο προσωπικό του Σώματος μιας και για μια ακόμη φορά ο Έλληνας Αστυνομικός καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Οι Π.Α.Ε. είναι ιδιωτικές εταιρείες και πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν, ο Έλληνας Αστυνομικός δεν είναι υπάλληλός τους είναι υπάλληλος της κοινωνίας και καλά θα κάνει η Κυβέρνηση να μην κάνει εκπτώσεις στην ασφάλεια των πολιτών.

Η Ομοσπονδία μας έχει προτείνει λύσεις για το θέμα αυτό χρόνια τώρα αλλά κωφεύουν οι αρμόδιοι. Σίγουρα η παρουσία της Αστυνομίας στις θύρες των γηπέδων δεν θα δώσει λύση στο πρόβλημα, το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο γήπεδο αλλά στην ευρύτερη κοινωνία.

                                                   ΕΞΩ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

                                                         Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                           Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                  Ιωάννης ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ               Αθανάσιος ΤΑΝΤΣΗΣ

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis