Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ΔΙΑΣ
14:39 | 18/04/2024

Ένας ακόμη συνάδελφος νεκρός αυτή την φορά όχι από σφαίρες κακοποιού ή από δολοφονική οδήγηση οδηγού αλλά στο μεροκάματο.

Αλήθεια έχει διερωτηθεί κανείς πόσα χρήματα παίρνει ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.;

Διαβάστε επίσης

Η απάντηση πονάει. Τα λιγότερα από όλους . Λόγω του ωραρίου του δεν συμπληρώνει πολλές νυχτερινές ώρες όπως ένας αστυνομικός της ασφάλειας ή των περιπολικών. Ας μην κάνουμε σύγκριση και με έναν αστυνομικό του επιτελείου. Πάλι και από αυτόν λιγότερα παίρνει.

Έχει διερωτηθεί κανείς πόσο δουλεύει ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ; Περισσότερο από όλους . 6 ημέρες την εβδομάδα. Δεν έχει το αδιάθετο των αστυνομικών που δουλεύουν την νύχτα οπότε αναγκαστικά θα φύγει από το σπίτι του 6 ημέρες.

Πάμε τώρα στο συμπέρασμα.

Για ποιο λόγο ένας αστυνομικός να θέλει να υπηρετήσει σε μια υπηρεσία που θα εργάζεται περισσότερο και θα αμείβεται λιγότερο;;

Εχθές το αρχηγείο άλλαξε τον κώδικα μεταθέσεων και καλά έκανε . Αστυνομικοί που υπηρετούν σε τμήματα αυξημένης υπηρεσιακής δυσκολίας να παίρνουν περισσότερα μόρια. Πότε όμως το αρχηγείο έχει σκοπό να εξαλείψει την παραπάνω αδικία;; Δεν ζητάμε επιδόματα ΕΥΠ ούτε πλασματικά βραδινά . Ζητάμε να βρεθεί ένας τρόπος να συμπληρωθεί το εισόδημα μας με αυτό των υπολοίπων μέσων αστυνομικών. Είναι αδιανόητο να εργάζεσαι 6 ημέρες την εβδομάδα επάνω στην μηχανή μέσα στο κρύο στην βροχή στην ζεστή και στο τέλος του μήνα να παίρνεις 24 ώρες βραδινά. Αλλιώς οποίος υπουργός και να έρχεται πάντα θα διαπιστώνει ότι η ομάδα Δίας είναι υποστελεχωμένη.


Υ.γ. κανένας συνδικαλιστής δεν θα το θίξει το μόνο που τους ένοιαζε είναι να πάνε τα βραδινά στις 64 ώρες λες και θα κάνει η Δίας 64 ώρες νύχτα ...

Η ανωτέρω επιστολή εστάλη στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis