Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:19 | 13/12/2023

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου από ναυτική φωτοβολίδα έξω από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη.

«Δίνει μάχη για τη ζωή του αλλά είναι γενναίος και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρει. Είναι πάρα πολύ κρίσιμη η κατάσταση», τόνισε στο MEGA το πρωί της Τετάρτης (13/12) ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Διαβάστε επίσης

«Μακάρι να ήταν μόνο ο ακρωτηριασμός, υπάρχουν και άλλα προβλήματα σοβαρά. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να τον κρατήσουν στη ζωή από όλο το προσωπικό της ΜΕΘ», πρόσθεσε ο κύριος Γιαννάκος

«Να διαβεβαιώσουμε τους γονείς ότι κάνουμε το κάτι παραπάνω, περισσότερα από αυτά που περνούν από το χέρι μας» σημείωσε καταλήγοντας ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Κακλαμάνης για αστυνομικό στου Ρέντη: «Αν ο Θεός τον αγαπά, καλύτερα να τον πάρει κοντά του»

Παράλληλα, μιλώντας στο One ο Νικήτας Κακλαμάνης για τον αστυνομικό, είπε πως ως γιατρός, όσο σκληρό κ αν ακούγεται, καλύτερα να τον πάρει κοντά του ο Θεός.

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δεν ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά. Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του. Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση», σημείωσε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis