Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 22/12/2023

Κανένα ίχνος μέχρι στιγμής του δράστη, ο οποίος πυροβόλησε και τραυμάτισε τρεις νεαρούς στο Γκάζι, τραυματίζοντάς τους, τον έναν εκ των οποίων σοβαρά.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο 37χρονος ενδέχεται να μην έχει καταφέρει να διαφύγει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αλβανία και πιθανότατα κρύβεται στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε το Mega, ο συγκεκριμένος δράστης φέρεται να έχει έναν συγγενή που έχει ένα καφέ στον Κεραμεικό καθώς και μία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων.

Έτσι πιθανότατα να «δένει» η υπόθεση αναφορικά με το πολυτελές τζιπ που είχαν νοικιάσει ο δράστες.

Η κατάσταση των τραυματιών

Ο ένας από τους τρεις Κρητικούς τραυματίες στο Γκάζι, πήρε εξιτήριο και είναι καλύτερα στην υγεία του. Ο άνδρας θα παραμείνει για μία – δύο ημέρες στην Αθήνα και έπειτα θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Μάλια Κρήτης.

Το θύμα πέντε μέρες μετά το σοκ που βίωσε μίλησε για την κατάστασή του: «Είμαι στο κρεβάτι, στο σπίτι. Δεν μπορώ να μιλήσω, δεν είναι ώρα ακόμα, μόλις ξεμπερδέψουμε θα σου πω.»

Για τον φίλο του Δημήτρη, ο οποίος είναι ο βαριά τραυματίας της ένοπλης επίθεσης στο Γκάζι, ο 29χρονος ανέφερε: «Δεν ξέρουμε ακόμα. Περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα… 48 ώρες. Ακόμα δεν έχει ξυπνήσει».

Ο Φραγκίσκος επίσης είναι λίγο καλύτερα με κάποια παραπάνω προβλήματα και λίγο χειρότερα από τον 29χρονο.

Η μητέρα του θύματος ανέφερε με τη σειρά της: «Το παιδί είναι ακόμα τραυματισμένο. Θα γίνουν τα παιδιά καλά. Δόξα τω Θεώ θα βγει και το άλλο μου παιδί και όλα θα πάνε καλά. Θα περιμένουμε σε 10 ημέρες να αρχίσει η διαδικασία για να ξυπνήσουν τον Δημήτρη και θα δούμε από εκεί. Έχουμε μία μικρή πορεία, αλλά θα φτιάξουν όλα. Όλα καλά μέχρι τ ώρα. Εδώ γι’ αυτό το λόγο είναι η μάνα.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες οι γιατροί θα επιχειρήσουν να ξεκινήσουν σταδιακά τη διαδικασία αφύπνισης του 33χρονου Δημήτρη, προκειμένου να διαπιστώσουν πώς αντιδρά ο οργανισμός τους.

«Το παιδί είναι ακόμα τραυματισμένο. Θα γίνουν τα παιδιά καλά. Τώρα είναι όλοι σοκαρισμένοι. Δόξα τω Θεώ θα βγει και το άλλο μου παιδί και όλα θα πάνε καλά. Θα περιμένουμε το Δημήτρη, σε 10 ημέρες θα αρχίσει η διαδικασία για να ξυπνήσουν και θα δούμε από εκεί. Έχουμε μία μικρή πορεία, αλλά θα φτιάξουν. Όλα καλά είναι μέχρι τώρα. Όλα καλά. Εδώ γι’ αυτό το λόγο είναι η μάνα», είπε η μητέρα του θύματος.

Όσον αφορά στον 28χρονο Φραγκίσκο, που νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, αναμένεται να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση στη γνάθο.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis