Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:44 | 19/08/2016
Το FBI έχει επιλέξει ένα νέο υπηρεσιακό πιστόλι Glock με κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά …. Είναι αυτό ο προπομπός για το 5ης γενιάς πιστόλι της αυστριακής εταιρείας που όπως λένε πολλοί σκοπεύει να παρουσιάσει στο SHOTSHOW 2017; Δεν απομένει παρά λίγος καιρός για να μάθουμε ….
 
 
Το θέμα απασχολεί ένα τεράστιο αριθμό φίλων των όπλων και ιστοσελίδων σε όλο τον πλανήτη εξαιτίας της μεγάλης δημοτικότητας και ευρείας χρήσης αυτού του πιστολιού όχι μόνο σε στρατούς και σώματα ασφαλείας αλλά και σε πολίτες για σκοποβολή και αυτοπροστασία. Το νέο πιστόλι με την ονομασία Glock 17M πιστεύεται ότι αναπτύχθηκε μόνο για τις συμβάσεις με το FBI και δεν θα είναι διαθέσιμο σε πολίτες.
 
 
Glock 17 M !!!!!

To FBI ζητούσε στις προδιαγραφές για το νέο πιστόλι "no finger grooves".

Η Glock έκανε κίνηση "back to the future" που δεν την περίμενε κανείς.
Εμφάνισε στον διαγωνισμό ένα Glock 17 Gen 4, με το νέο ονοματάκι Glock 17M, χωρίς "finger grooves" !!! 
 
Mε κάποιες μικροδιαφορές σε σχέση με το Gen 4 (ενισχυμένο εμπρόσθιο τμήμα σκελετού, ενισχυμένο δαχτυλίδι εμπρόσθιου τμήματος κλείστρου, μεγαλύτερη σε διάμετρο οπή για την είσοδο γεμιστήρα, αμφιδέξια απελευθέρωση γεμιστήρα, αμφιδέξια αγκίστρωση κλείστρου, διαφορετικό ελατήριο, 2 πύρους αποσυναρμολόγησης αντί τριών, σκοπευτικά νυκτός) και κέρδισε τον διαγωνισμό! 
 
Αποτέλεσμα ;
+ 85.000.000 δολάρια στο ταμείο της Glock !
Οι πρώτες Φώτο από το νέο πιστόλι !!

 

Ξεχάστε το .40αρι.Με 9αρια πλέον το FBI !!!

 




Πηγή: firearm blog - www.facebook.com/E23DKopelakis
guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis