Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Γνώρισε την Alfa Romeo Giulia QV του Έτερος Εγώ: Νέμεσις
18:58 | 16/04/2023

ο Έτερος Εγώ, η δημιουργία του Σωτήρη Τσαφούλια, άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζονται οι ελληνικές σειρές, αφού πρώτα εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς με μια αντίστοιχου επιπέδου κινηματογραφική παραγωγή. Πλέον το Έτερος Εγώ: Νέμεσις είναι ο 3ος κύκλος της σειράς και προβάλλεται από την Cosmote TV, (κάθε Δευτέρα βράδυ στις 23:00 στο Cosmote Cinema1 HD).

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Έτερος Εγώ Νέμεσις

Διαβάστε επίσης

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με το 8ο και τελευταίο επεισόδιο, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με το 7ο και φυσικά με την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio του "Ερπετού". 

Alfa Romeo Giulia QV Ετερος Εγώ Νέμεσις

Ο Τσαφούλιας είναι Alfista

Πρώτα από όλα ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ο Σωτήρης Τσαφούλιας είναι Alfista και είναι υπερήφανος για αυτό, όπως εξάλλου όλοι οι Alfisti σε αυτόν τον κόσμο. Η κλασική Giulia την οποία χρησιμοποιεί ο καθηγητής Λαΐνης στο σίριαλ είναι το οικογενειακό αυτοκίνητο του σκηνοθέτη, ο οποίος διαθέτει ακόμη μια Alfa Romeo MiTo, ενώ διατηρεί και μια Maserati. Αυτή την έχουμε επίσης δει καθώς ήταν το αυτοκίνητο που είχε εμπλακεί στο ατύχημα της ταινίας Έτερος Εγώ. Ωστόσο πλέον το πάρκινγκ του Σωτήρη Τσαφούλια κοσμεί μια Alfa Romeo Stelvio Veloce που είναι το νέο του απόκτημα.   

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Έτερος Εγώ Νέμεσις

Συνεπώς όταν χρειάστηκε να επιλέξει το αυτοκίνητο του "Ερπετού", ο οποίος αν δεν το καταλαβαίνεις από το όνομα, είναι ο κακός του Νέμεσις, κινήθηκε σε ασφαλείς επιλογές, δηλαδή σε μια Alfa Romeo. Απευθύνθηκε στους ειδικούς που είναι η Alfa Specialists στην Κοζάνη και ο Βασίλης Παπουτσής ήξερε αμέσως ποιο αυτοκίνητο ταιριάζει στον κακό της ιστορίας.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Έτερος Εγώ Νέμεσις

Το backstage 

Έτσι όταν ήρθε η ώρα για τα γυρίσματα, πίσω στον Απρίλιο του 2022, η Alfa Specialists έφτασαν στην Αθήνα με δύο Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, μια λευκή και μια μαύρη. Αποδείχτηκε πως η επιλογή ήταν σοφή γιατί το λευκό αυτοκίνητο, όσο εντυπωσιακό και αν είναι για έναν γάμο ή για να φύγεις από την βάπτιση του παιδιού σου, δεν ταιριάζει όσο το μαύρο για να μεταβαίνει ο αρχηγός της συμμορίας στο κρησφύγετο

Alfa Romeo Giulia QV Ετερος Εγώ Νέμεσις

Πράγμα που ο Σωτήρης Τσαφούλιας γνώριζε καλύτερα από όλους, άρα η μαύρη Giulia ήταν μάλλον μονόδρομος προς εξυπηρέτηση της τέχνης. 

Τι είναι αυτή η Alfa Romeo Quadrifoglio;

Σύμφωνα με τους Alfa Specialists και τον Βασίλη Παπουτσή, η συγκεκριμένη Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio δεν ήταν ιδιαίτερα βελτιωμένη, τουλάχιστον όσο θα περίμενε κανείς από ένα "Ερπετό". Παρόλα αυτά εδώ που τα λέμε δεν χρειάζεται κιόλας.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Έτερος Εγώ Νέμεσις

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας, σκηνοθέτης του Έτερος Εγώ: Νέμεσις (αριστερά) με τον Βασίλη Παπουτσή της Alfa Specialists που παρείχε την Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

O ιταλικός V6 με απόδοση 510 ίππων είναι ένα αριστούργημα και ο συνδυασμός του με την αισθητική της Alfa Romeo Giulia έχει δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό σύνολο χωρίς να χρειάζεται να πειράξει κανείς τίποτα. Το αυτοκίνητο του Έτερος Εγω: Νέμεσις είχε ως έξτρα τα ελάχιστα και μόνο, δηλαδή μια χειροποίητη εξάτμιση και downpipes, καθώς και πρόγραμμα για να λειτουργεί καλύτερα συνολικά. 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Έτερος Εγώ Νέμεσις

Το αυτοκίνητο έχει δώσε το "παρών" σε διάφορες εκδηλώσεις που συμμετέχουν οι Alfa Specialists, όπως τα track day των Alfisti στην πίστα των Σερρών, όπου και εκεί, όπως ήταν φυσικό συγκέντρωσε πάνω του όλα τα βλέμματα. 

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Έτερος Εγώ Νέμεσις

www.topgeargreece.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis