Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:14 | 03/02/2020

Εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, υπόθεση ληστείας η οποία διαπράχθηκε χθές (02.02.2020) το μεσημέρι, σε επιχείρηση, στο Ηράκλειο.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη, 35χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για τη διάπραξη της ληστείας.

Ειδικότερα χθές (02.02.2020) το μεσημέρι, στο Ηράκλειο άγνωστος δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε από 55χρονη ημεδαπή ιδιοκτήτρια επιχείρησης, χρήματα και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, εντοπίστηκε αρχικά από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Ηρακλείου το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη συνέχεια από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου συνελήφθη ο 35χρονος ο οποίος όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, διέπραξε την παραπάνω ληστεία.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων χρημάτων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis