Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:00 | 05/11/2019

Την Δευτέρα 04/11/2019 και ώρα 13:00΄ ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος ΤΣΑΠΑΡΑΣ και ο Ταμίας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ πραγματοποίησαν συνάντηση με τους αστυνομικούς και τους Διοικητές του Τμήματος Τάξης και Ασφάλειας Γλυφάδας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ακουστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί των δύο αυτών υπηρεσιών έτσι ώστε η Ένωσή μας να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες προκειμένου να επιλυθούν.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης επεσήμανε ότι θα πρέπει η Υπηρεσία να ανακοινώνεται σε εβδομαδιαία βάση προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν ένα πλάνο και να είναι σε θέση να οργανώνουν καλύτερα την ζωή τους, καθώς επίσης επεσήμανε και την υποχρέωση της χορήγησης των ημερήσιων αναπαύσεων. Επίσης διαπιστώθηκε για άλλη μία φορά ότι η αποτελεσματικότερη λύση προκειμένου οι Υπηρεσίες να λειτουργήσουν καλύτερα, αλλά και οι συνθήκες των αστυνομικών να γίνουν πιο ανθρώπινες, είναι η ενίσχυσή τους με έμψυχο δυναμικό.

ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 04 11 2019Ελπίζουμε λοιπόν τώρα μετά την έξοδο των Ειδικών Φρουρών από τις σχολές να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ενίσχυσης των Υπηρεσιών, είτε αυτοί τοποθετηθούν απευθείας και στα Αστυνομικά Τμήματα, είτε ενισχύσουν αποκλειστικά και μόνο την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., οπότε και απεγκλωβιστούν από εκεί κάποιοι συνάδελφοι που το επιθυμούν και κατόπιν τοποθετηθούν στα Τμήματα Τάξης και τα Τμήματα Ασφαλείας καθώς επίσης και το Μεταγωγών Αττικής, έτσι ώστε να σταματήσει το αιματοκύλισμα των Υπηρεσιών για μέτρα στα δικαστήρια και τις μεταγωγές.

Και στις δύο Υπηρεσίες συναντήσαμε τους Διοικητές αυτών οι οποίοι έχουν την καλή πρόθεση αλλά και την ικανότητα να δημιουργήσουν ευνοϊκές συνθήκες εργασίας από τη στιγμή βέβαια που θα τους δοθεί αυτή η δυνατότητα από τις προϊστάμενες υπηρεσίες, αλλά ομοίως και την πρόθεση να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα και να θωρακίσουν την προστασία των πολιτών στα γεωγραφικά όρια που βρίσκεται η αρμοδιότητά τους.

Η Ένωσή μας θα συνεχίσει τις επισκέψεις στις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής προκειμένου να καταγράψει και να επιλύσει τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας.


                                                                                                   Για το Δ.Σ.

                                                         -Ο-                                                                                       -Ο-
                                                    Πρόεδρος                                                                       Γεν. Γραμματέας

                                           ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                ΤΣΑΠΑΡΑΣ Γεώργιος
                                                  6978079503                                                                         6948040159

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis