Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:45 | 13/12/2015

Πίσω από την εικόνα της έμπειρης νοσοκόμας, που ήξερε να προβάλλει καλά στους ασθενείς και τους συναδέλφους της, μια 30χρονη από την Αθήνα έκρυβε μια γυναίκα που «διψούσε» για αχαλίνωτο σεξ και δεν δίσταζε να το απολαύσει ακόμα και με ανήλικο!

Ομως, για τα γούστα της αυτά μπήκε σε μπελάδες, αφού κατηγορείται για την αποπλάνηση 14χρονου μαθητή από ακριτικό νησί των Δωδεκανήσων, τον οποίο γνώρισε μέσω facebook! Η απίστευτη υπόθεση διαδικτυακής αποπλάνησης ανηλίκου πρόκειται να απασχολήσει το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου.

Ολα ξεκίνησαν όταν η ζωηρή νοσηλεύτρια γνώρισε τον πιτσιρικά στο facebook και άρχισε να φλερτάρει μαζί του. Συνομιλούσαν κάθε μέρα για αρκετές ώρες, αρχικά μέσω ίντερνετ και στη συνέχεια και τηλεφωνικά, αφού αντάλλαξαν αριθμούς κινητών. Η 30χρονη φέρεται ότι έκανε πλήθος ανήθικων προτάσεων στο ανήλικο παιδί, ώσπου τελικά το έπεισε να συναντηθούν. Το ραντεβού κλείστηκε στο νησί, όπου ζούσε ο μαθητής με την οικογένειά του. Μόλις πήρε το ΟΚ από τον 14χρονο, η 30χρονη ταξίδεψε από την Αθήνα στο νησί, στις 23 Ιανουαρίου του 2013, και την επομένη κιόλας έκανε σεξ μαζί του!

Το περιστατικό αποκάλυψε η μητέρα του ανηλίκου, η οποία υπέστη ισχυρό σοκ όταν έμαθε τι συνέβη και ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη δίωξη της νοσηλεύτριας, που αντιμετωπίζει πλέον την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανηλίκου.

Οπως ισχυρίστηκε, από τότε που ο γιος της γνωρίστηκε με τη νοσοκόμα η συμπεριφορά του άλλαξε προς το χειρότερο, άρχισε να μιλάει απότομα σε εκείνην και στον πατέρα του και δεν δεχόταν καμία σύσταση. Μάλιστα, ενώ ήταν άριστος μαθητής, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι επιδόσεις του έπεσαν και παρουσίαζε προβλήματα.

Οταν η μητέρα του ανακάλυψε τη συνάντησή του με τη νοσηλεύτρια, της τηλεφώνησε και της ζήτησε να διακόψει μαζί του, λέγοντάς της ότι ο γιος της ήταν μόνο ένα παιδί. Αρχικά η κοπέλα έδειξε να συμμορφώνεται και έφυγε με πλοίο από το νησί. Ομως, στην πορεία συνέχισε να συνομιλεί μαζί του, μέσω διαδικτύου αλλά και μέσω τηλεφώνου. Η μητέρα φέρεται ότι είχε και άλλη τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, αλλά η νοσοκόμα δήλωσε ότι δεν πίστευε πως ο γιος της ήταν ανήλικος και ότι θα συνέχιζε να έχει επαφές μαζί του!

http://dete.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis