Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:44 | 11/10/2019

Ακολουθεί ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών:

Ακόμα μια καταδρομική-δολοφονική επίθεση εναντίον αστυνομικών έλαβε χώρα χθες , Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019 στην περιοχή των Εξαρχείων.

Το αποτέλεσμά της ήταν ένας ακόμη τραυματίας αστυνομικός, ο οποίος από τύχη απέφυγε τα χειρότερα.

Έχουμε πολλάκις γνωστοποιήσει τοις πάσι ότι η δράση των μπαχαλάκηδων δεν αντιμετωπίζεται με ευχολόγια, αλλά με θεσμική θωράκιση του αστυνομικού, τολμηρές νομοθετικές πρωτοβουλίες και σοβαρό σχεδιασμό.
[custom:google-ads]
Δυστυχώς για ακόμη μια φορά επιβεβαιωθήκαμε στην κριτική που έχουμε ασκήσει για τον τρόπο διάθεσης των αστυνομικών δυνάμεων τόσο στην περιοχή των Εξαρχείων, όσο και σε άλλες περιοχές.

Είναι στενάχωρο η ορθή πρόθεση της Πολιτικής Ηγεσίας για πραγματική αστυνόμευση στα γκέτο της ανομίας, να πέφτει στο κενό εξαιτίας ενός παρωχημένου - κατά την άποψή μας - σχεδιασμού, που έχει εδώ και δεκαετίες μετατρέψει το ζήτημα των Εξαρχείων από εθνικό πρόβλημα σε αστυνομικό και έχει παγιώσει τους αστυνομικούς σε ακίνητους στόχους.

Μάλλον ορισμένοι δεν θέλουν να συμβαδίσουν με την εποχή και έχουν μείνει πίσω.

Κλείνοντας, θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον συνάδελφο-μέλος μας και να υποσχεθούμε σε όλους ότι θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε το ζήτημα απαιτώντας από την Συντεταγμένη Πολιτεία να εγκύψει σε αυτό, με μοναδικό γνώμονα την προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας, τόσο των εργαζόμενων αστυνομικών, όσο και των φιλήσυχων Ελλήνων πολιτών.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΚΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣΧΥΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis