Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:28 | 21/06/2015
Την συμμορία με τις “Πόρσε” και τις “Μερσέντες” εξαρθρώνει η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής με συντονισμένες επιχειρήσεις σε Αθήνα και επαρχία. 
Ήδη έχουν συλληφθεί 8 άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί, ενώ παράλληλα έχουν κατασχεθεί πολλά όπλα, μεγάλα χρηματικά ποσά προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών, αλλά και πολυτελή αυτοκίνητα τα οποία χρησιμοποιούσε το κύκλωμα για να μεταφέρει και να διακινεί τις ποσότητες ναρκωτικών που “έριχναν” στις “πιάτσες”.
 
Παράλληλα στην Αττική, η Δίωξη Ναρκωτικών, ανακάλυψε ένα ολόκληρο θερμοκήπιο με εκατοντάδες δένδρα χασίς ποιότητας “skunk”, ενώ φυτείες έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί και στην επαρχία.
 
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές η πολυδαίδαλη συμμορία είχε άπλωσε τα “δίχτυα” της εκτός από την Αττική, σε Τροιζηνία, Μεσσηνία και Ηγουμενίτσα, όπου εισήγαγε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης από την Ευρώπη, χρησιμοποιώντας “βαποράκια” που ταξίδευαν από Ιταλία προς Ηγουμενίτσα. 
 
Στη συνέχεια και αφού είχαν παραλάβει το φορτίο τις κόκας, χρησιμοποιούσαν τα πολυτελή αυτοκίνητα για να μην κινούν τις υποψίες, μεταφέροντας την “άσπρη σκόνη” στην Αθήνα.
 
Όπως έχει διαπιστωθεί από τις μέχρι τώρα έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών, η σπείρα όσον αφορά στο κομμάτι που δραστηριοποιούνταν στην Αττική, μοίραζε την κοκαΐνη στα καλά στέκια τις νεολαίας στα Νοτιοανατολικά και Βόρεια προάστια τις Αθήνας, χρησιμοποιώντας επίσης τις “Πόρσε” και τις “Μερσέντες” για να μην κινούν τις υποψίες.
 
Μάλιστα και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δράστες δεν ασχολούνταν με το “λιανεμπόριο”, καθώς δεν έδιναν στην “πιάτσα” ένα και δυο γραμμάρια την φορά.
 
Αντίθετα για να αγοράσει κάποιος από την συγκεκριμένη σπείρα ποσότητα κοκαΐνης, θα έπρεπε να ενδιαφέρεται για πάνω από πέντε γραμμάρια την φορά.
Δηλαδή περίπου 500 ευρώ για την αγορά τον ποσοτήτων που διέθετε προς πώληση η σπείρα.
Όσον αφορά στην επαρχία και κυρίως στην Τροιζηνία και την Μεσσηνία, εκεί οι αστυνομικοί έχουν ανακαλύψει ολόκληρα θερμοκήπια με δενδρύλια υδροπονικής κάνναβης, τα οποία ήταν σχεδόν έτοιμα, προκειμένου οι διακινητές να τα κόψουν και να “ρίξουν” το “προϊόν” στην αγορά εξοικονομώντας έτσι δεκάδες χιλιάδες ευρώ και μάλιστα αφορολόγητα.  
 
Θεοδόσης Πάνου
newsit.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis