Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:28 | 12/08/2019

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 6 ανηλίκων κατηγορούμενων για σύσταση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες και κλοπές.

Οι ανωτέρω, από αρχές του έτους είχαν συστήσει συμμορία και προέβαιναν στη διάπραξη ληστειών σε βάρος άλλων ανηλίκων καθώς και κλοπών από καταστήματα και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας και στην Καλλιθέα.

[custom:google-ads]

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, οι ανωτέρω προσέγγιζαν τα υποψήφια θύματα και με την απειλή μαχαιριού ή με τη χρήση βίας, αποσπούσαν κινητά τηλέφωνα και διάφορα τιμαλφή.

Σε άλλες περιπτώσεις, παραβίαζαν σταθμευμένα αυτοκίνητα και αφαιρούσαν από το εσωτερικό τους τσάντες και διάφορα αντικείμενα ενώ επιπλέον προέβαιναν και σε κλοπές από καταστήματα.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν:

  • 4 περιπτώσεις ληστειών
  • 2 περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα
  • 3 κλοπές από αυτοκίνητα
  • 1 κλοπή δίκυκλης μοτοσυκλέτας

Κατά την διάρκεια των ερευνών για την ανεύρεση των δραστών, εντοπίστηκε απογευματινές ώρες της 8-8-2019 στην πλατεία Μοναστηρακίου, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, ένας εκ των ανήλικων και στη συνέχεια, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε, συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Η Ένωση Αστυνομικών Αθήνας ανακοίνωσε τα αποτελέσματα για τους αντιπροσώπους στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. και τα υπόλοιπα Όργανα της Ένωσης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis