Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
 Pole to Pole
14:39 | 11/12/2023

Η επική αποστολή Pole to Pole με το Nissan Ariya ολοκλήρωσε ένα ακόμα συναρπαστικό στάδιο, καθώς η ομάδα πέρασε από τον Ισημερινό στο νότιο ημισφαίριο και συνέχισε το ταξίδι της μέχρι το νοτιότερο μέρος της αμερικανικής ηπείρου.

Με λίγο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή τους, οι εξερευνητές Chris και Julie Ramsey βρήκαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τους ζωντανούς και πολύχρωμους δρόμους του λιμανιού της Καρχηδόνας. Ξεκινώντας και πάλι το μοναδικό τους ταξίδι με το Ariya, έκαναν την πρώτη τους στάση στο διάσημο φρούριο, Castillo San Felipede Barajas. Έχοντας πλέον περάσει και από την 10η χώρα της αποστολής τους και με μια ανανεωμένη αίσθηση περιπέτειας, έβαλαν πια στο στόχαστρο το επόμενο σκέλος του ταξιδιού τους.

Η περιπέτεια της Νότιας Αμερικής ανέβασε ταχύτητα, καθώς η ομάδα έφτασε στο μέσο της γης, τη γραμμή του ισημερινού κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας, το Κίτο. Το ζευγάρι των εξερευνητών συνέχισαν το ταξίδι τους μέσω του Ισημερινού προς το Εθνικό Πάρκο Cotopaxi, όπου έστησαν την σκηνή τους στην οροφή του Ariya και πέρασαν την νύχτα στην φύση στους πρόποδες του Cotopaxi, ενός από τα υψηλότερα ενεργά ηφαίστεια στον κόσμο. Έτοιμοι να ξεκινήσουν ξανά ξεκίνησαν τη μεγαλύτερη διαδρομή τους μέσα από τα συναρπαστικά βουνά του Ισημερινού προς τα περουβιανά σύνορα, καλύπτοντας 327 χιλιόμετρα. Το Nissan Ariya e-4ORCE αντεπεξήλθε εύκολα, μεταφέροντας επιπλέον 260 κιλά και μια σκηνή στην οροφή του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis