Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:13 | 01/06/2015

Ο κολοσσός της Apple δεν επαναπαύεται λεπτό, γεγονός που έχει ιντριγκάρει τόσο πολύ τους καταναλωτές, που τους έχει κάνει να αναρωτιούνται για το τι έπεται μετά τα iPods και τα iPhones, τον Mac και το Apple watch. Τι θα μπορούσε να απογειώσει την επιτυχία της εταιρείας; Μα φυσικά ένα εξελιγμένο, πολυμορφικό αυτοκίνητο.

«Τo αυτοκίνητο είναι η απόλυτη κινητή συσκευή», τόνισε πριν μερικές ημέρες ο υψηλά ιστάμενος μάνατζερ της Apple, Τζεφ Ουίλιαμς, πυροδοτώντας ξανά τις φήμες που θέλουν τον κολοσσό να λανσάρει ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο τελευταίας τεχνολογίας.

Μάλιστα, πηγές αναφέρουν πως μια ομάδα 1000 έμπειρων μηχανικών και τεχνικών έχει ήδη ξεκινήσει το σχεδιασμό του αυτοκινήτου που θα αποτελέσει… φαινόμενο.

Η Apple από τη μεριά της τηρεί σιγήν ιχθύος για το θέμα, όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά που τα πλάνα της «αποκαλύπτονται». Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του αυτοκινήτου; Οι πιστοί της εταιρείας θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το 2020 όταν –σύμφωνα με τις φήμες πάντα- θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση.

http://www.koolnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis