Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:20 | 27/04/2017

Η Ένωσή μας συμμετείχε αντιπροσωπευτικά στην μεγάλη κινητοποίηση που διοργάνωσε η ΠΟΕΔΗΝ την 26 Απριλίου στα Ιωάννινα με στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος της δημόσιας υγείας και με βασικό σύνθημα «η υγεία καταρρέει», εκδίδοντας μάλιστα και σχετική ανακοίνωση συμπαράστασης.
  

Το "Καραβάνι της υγείας" όπως ονομάστηκε, ξεκίνησε από το Γιαννιώτικο Σαλόνι με την συμμετοχή εργαζομένων από όλη την Ήπειρο και αφού διέσχισε την πόλη των Ιωαννίνων κατέληξε στη συνέχεια με καραβάκια στο Νησί της λίμνης Παμβώτιδας.
  

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ι εκφράζοντας την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του  προς τους εργαζομένους στα δημόσια Νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας, το ΕΚΑΒ και τις Προνοιακές Μονάδες οι οποίοι αγωνίζονται για το αυτονόητο, τόνισε πως τα δίκαια αιτήματα τους αντικατοπτρίζουν την φωνή όλων μας για την αναγκαιότητα  διατήρησης του πυλώνα της δημόσιας υγείας.
  

Επεσήμανε δε πως ζητήματα υγείας, πρόνοιας και Δημόσιας ασφάλειας είναι κοινά καθώς η υποστελέχωση, αλλά και η ελλιπής συντήρηση - ανανέωση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού είναι ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζουμε κι εμείς οι εργαζόμενοι στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.  

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis