Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:39 | 10/03/2024

    Όπως κάθε χρόνο, έτσι και σήμερα Α΄ Ψυχοσάββατο με πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών τιμήσαμε τη μνήμη των συναδέλφων μας που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας, εκδήλωση τιμής την οποία έχει καθιερώσει το συνδικαλιστικό μας κίνημα και συγκεκριμένα η Π.Ο.ΑΣ.Υ. από το έτος 1997.

    Με μνημόσυνο και τρισάγιο στο μνημείο υπέρ πεσόντων Αστυνομικών της Λέσχης Αστυνομίας Σερρών, αποτίσαμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στους συναδέλφους μας οι οποίοι θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος τιμώντας τον όρκο τους και της στολή τους. Εκ μέρους μας αποτελεί την ελάχιστη και προσήκουσα πράξη αναγνώρισης και σεβασμού σε αυτούς τους σύγχρονους ήρωες οι οποίοι χωρίς να διστάσουν, ρίχτηκαν στη μάχη κατά του εγκλήματος για την προστασία του κοινωνικού συνόλου έχοντας κάνει βίωμα και συστατικό στοιχείο της προσωπικότητας τους την αποκρυσταλλωμένη αντίληψη του υπηρεσιακού καθήκοντος, ευχόμενοι και προσευχόμενοι όλοι μας να μην προστεθεί κανείς άλλος αστυνομικός σε αυτόν τον  μακρύ  και στενάχωρο κατάλογο των πεσόντων  εν ώρα καθήκοντος.

Εικόνα
1

     Τη σημερινή ημέρα τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Σερρών της Ν.Δ. κ. Θεόφιλος ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ,  ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Σερρών κ. Παναγιώτης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, η Δήμαρχος Σερρών κα Βαρβάρα ΜΗΤΛΙΑΓΚΑ, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας & Πρόληψης του Δήμου Σερρών κ. Νάσος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,  ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Σερρών Ταξίαρχος κ. Ευάγγελος ΤΣΙΩΤΑΣ,  ο Πρόεδρος της Τ.Δ. Ι.P.A. Σερρών κ. Στέργιος ΜΠΑΓΚΟΣ, ο Νομικός Σύμβουλος της Ένωσης μας κ. Δημήτριος ΚΑΛΑЇΤΖΗΣ, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Αστυνομικών Ν. Σερρών κ. Σοφοκλής ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ, καθώς επίσης πολλοί εν ενεργεία και εν αποστρατεία συνάδελφοι.       

Εικόνα
1

         

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis