Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:13 | 12/01/2019

Σχεδιασμένη από τον Bill Blowers της TapRack Tactical, η άσκηση The Hateful Eight ίσως να είναι μια από τις πιο δύσκολες ασκήσεις που έχετε δοκιμάσει. Αν ψάχνετε έναν τρόπο να πιέσετε πραγματικά τα όρια των δεξιοτήτων σας, αλλά και της υπομονής σας, ειδικά αν σας ενδιαφέρει η ακρίβεια και η επαναγέμιση, τότε το Hateful Eight έρχεται κουτί.

Τι θα χρειαστείτε:

    Πρότυπο στόχο B-8
    Το πιστόλια σας
    Τρεις γεμιστήρες
    Οκτώ σφαίρες

[custom:google-ads]

Χρησιμοποιώντας στόχο στυλ B-8 στα εφτά μέτρα, ο σκοπευτής ξεκινά με το όπλο στην θήκη γεμισμένο με τέσσερις σφαίρες και δύο ακόμη γεμιστήρες, γεμισμένες με δύο σφαίρες η καθεμία. Για την άσκηση ο σκοπευτής τραβάει και ρίχνει τέσσερις βολές, επαναγεμίζει, ρίχνει δύο ακόμα βολές, γεμίζει ξανά και ρίχνει τις δύο τελευταίες βολές. Όλες οι βολές πρέπει να πέσουν μέσα στον κύκλο 8 του στόχου ενώ η δοκιμασία έχει ιδανικό χρόνο εκτέλεσης οκτώ δευτερολέπτων.

[custom:google-ads]

Το μάθημα της άσκησης

Αυτή θα να είναι μια από τις πιο ταπεινωτικές ασκήσεις που έχετε δοκιμάσει το τελευταίο διάστημα. Εάν έχετε αδυναμίες στην επαναγέμιση, όπως ασταθή λαβή μετά την επαναγέμιση, ή υπερβολική ένταση στην σκανδάλη λόγω της πίεσης το σκορ σας θα πάει στα τάρταρα. Οπότε για αρχή ίσως να αρχίσετε με ένα χρονικό όριο 15 δευτερολέπτων και να κατεβάσετε τον χρόνο σταδιακά. Στην τελική ο στόχος αυτής της δοκιμασίας δεν είναι να καταστρέψει το εγώ σας, αλλά να πιέσει τα όρια της ταχύτητάς σας διατηρώντας παράλληλα ένα υψηλό επίπεδο ευστοχίας και ακρίβειας στις κινήσεις σας κατά την επαναγέμιση. Καλή τύχη (θα την χρειαστείτε :Ρ)

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δ/νση Ασφαλείας Αττικής: Είναι όντως Έκτακτα Μέτρα ;

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis