Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
7
13:39 | 24/04/2023

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, πρωινές ώρες της 23-4-2023 στη Νέα Ιωνία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τέσσερις ημεδαποί, 14, 14, 15 και 19 ετών, -κατά περίπτωση- για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 22-4-2023 ομάδα περίπου δέκα ατόμων, συναντήθηκαν, έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού σε πάρκο πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ «Περισσός», καταλήγοντας σε συμπλοκή μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης

Αποτέλεσμα αυτής, ήταν ο τραυματισμός δύο 16χρονων ημεδαπών με αιχμηρό αντικείμενο, στο δεξί μηρό και δεξί αστράγαλο στον έναν και στο δεξί μηρό στον έτερο.

Έπειτα από έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπιστήκαν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 19χρονος δράστης της επίθεσης με μαχαίρι.

Μόλις ολοκληρώθηκε η επίθεση, ο 19χρονος απέρριψε το μαχαίρι σε κοντινό σημείο, το οποίο εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τους επιληφθέντες αστυνομικούς.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis