Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:39 | 30/01/2024

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συνοδευόμενη από τους εκλεγμένους αντιπροσώπους της κ.κ. ΜΑΧΛΑ Χρήστο και ΠΟΥΛΙΟ Δημήτριο, παρευρέθηκε το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024 στην κοπή  της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, ύστερα από σχετική πρόσκληση της Υπηρεσίας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πανοσιολογιότατος Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας Α/Β΄ Αρχιμανδρίτης κ. ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ Αλέξιος, ο οποίος ευχήθηκε σε όλο το προσωπικό καλή δύναμη στο πολύ δύσκολο έργο το οποίο επιτελούν.

Από την πλευρά μας, ευχαριστήσαμε θερμά για την πρόσκληση το νέο Διευθυντή της Υπηρεσίας Ταξίαρχο κ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο, ενώ στη συνέχεια συνομιλήσαμε με τους παρευρισκόμενους συναδέλφους δηλώνοντάς τους ότι το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα συνεχίσει αγόγγυστα τον αγώνα του, ώστε η Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής να αναβαθμιστεί και να εκσυγχρονιστεί στο επίπεδο που της αρμόζει, δηλώνοντας παράλληλα αρωγοί σε όλα τα δίκαια αιτήματά τους, προκειμένου η Διεύθυνση να ενισχυθεί τόσο με έμψυχο δυναμικό, όσο και με υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis