Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Δημογλίδου
16:39 | 20/01/2024

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε στο «Χαμογέλα Και Πάλι!» για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου στο Μεσολόγγι, με αστυνομικές πηγές να χαρακτηρίζουν αδιάσειστα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει εναντίον του 50χρονου κρεοπώλη.

Μετά από 16 ώρες ανάκρισης ο κρεοπώλης δεν «έσπασε», δεν αποκάλυψε που βρίσκεται ο Μπάμπης, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση, αρνήθηκε ακόμα και τα ντοκουμέντα.

Η οικογένεια του Μπάμπη ψάχνει σπιθαμή προς σπιθαμή ένα σημάδι που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Παρόλο που τα στοιχεία οδηγούσαν εξαρχής στον κρεοπώλη, η υπόθεση έπρεπε να δεθεί, ωστόσο η σορός του Μπάμπη δεν έχει βρεθεί, καθώς ο κατηγορούμενος αρνείται τις κατηγορίες και δεν αποκαλύπτει πού έχει τοποθετήσει την σορό του 31χρονου.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στο σημείο που εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη ενώ την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν ακόμη τέσσερα άτομα να μπαίνουν στο στόχαστρο των ερευνών.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου, είπε μιλώντας στο «Χαμογέλα Και Πάλι!» πως έχουν κληθεί να καταθέσουν κάποιοι από τον κύκλο του κατηγορούμενου –όχι από τον πολύ στενό του κύκλο- ώστε να καταθέσουν με σκοπό να διευκολύνουν στην έρευνα, όχι όμως ως ύποπτοι.

«Τα σημεία που ψάχνουν είναι δύσκολα, υπάρχει βάλτος. Δεν μπορούμε να πούμε εάν υπάρχει κάποιος άλλος ύποπτος αλλά αυτό που προσπαθεί να βρει η Αστυνομία είναι εάν κάποιος έχει πληροφορίες για το τι έγινε εκείνο το βράδυ. Ακόμα και μία ανώνυμη πληροφορία μπορεί να βοηθήσει την έρευνα. Έχει γίνει άρση του τραπεζικού απορρήτου, χωρίς να μας βοηθήσει όμως. Μπορεί να μας βοηθήσει ως προς το κίνητρο(σ.σ η άρση τραπεζικού απορρήτου) αλλά όχι για το τι έγινε εκείνο το βράδυ. Συμμετέχουν και από το Λιμενικό και από την ΕΜΑΚ, όχι μόνο η ΕΛ.ΑΣ».

Σε σχέση με τα όσα είπε ο συγκρατούμενός του στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, η κ. Δημογλίδου είπε:

«Δεν είναι μόνο τα λεγόμενα του συγκρατούμενού του αλλά οι αστυνομικοί του έθεσαν ερωτήματα(σ.σ στον κρεοπώλη) που δεν θέλησε να απαντήσει. Είχαμε στοιχεία στα χέρια μας για την κίνησή του, και δεν τα παραδεχόταν. Για την Αστυνομία δεν θα κλείσει η διαδικασία. Είμαστε υποχρεωμένοι να βρούμε κάτι από αυτόν τον άνθρωπο(σ.σ Μπάμπη). Μέσω την ανάλυσης του κινητού του κατηγορούμενου αλλά και του αγνοούμενου μας δόθηκαν κάποιες πληροφορίες για το κίνητρο του Μπάμπη να ακολουθήσει αυτόν τον άνθρωπο».

megatv.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis