Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:19 | 17/06/2023

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά προβάλλει και συγχαίρει δημόσια, τους συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Περάματος, για την σύλληψη δύο ατόμων για παράβαση Ν.3459/06 σε συνδυασμό όπως τροποποιήθηκε με τον Ν.4139/2013 «Κώδικας Νόμων για τα Ναρκωτικά», οι οποίοι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πλημ/κων Πειραιά.

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι μετά από πληροφορίες οργανώθηκε άμεσα και συντονισμένα επιχείρηση όπου έγινε η σύλληψη των κατηγορουμένων. Πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη έρευνα κατά την οποία ανευρέθηκαν: δέκα οχτώ (18) δενδρύλλια κάνναβης, δεκάδες σπόροι κάνναβης, σύνεργα επεξεργασίας της κάνναβης καθώς και δεκάδες δισκία.

Γνωρίζουμε σε όλους ότι το Τ.Α. Περάματος είναι ήδη μια αποδυναμωμένη Υπηρεσία, αφού η οργανική της δύναμη πρέπει να είναι 19 Αστυνομικοί, αλλά παρούσα είναι μόλις 10, συμπεριλαμβανομένου του διοικητή, του γραφείου ταυτοτήτων, του αξιωματικού υπηρεσίας και των λοιπών εσωτερικών υπηρεσιών.

Πρέπει η κοινωνία να γνωρίζει ότι το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. παρά τις ελλείψεις, την υπερεργασία και καταπόνησή του από την τεράστια έλλειψη σε δυναμικό στις υπηρεσίες, υπερβάλλει εαυτόν για την ασφάλεια του πολίτη.

Επιβάλλεται, η φυσική ηγεσία και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, επιτέλους να δώσουν άμεσα λύσεις στα τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το αστυνομικό προσωπικό και ιδιαίτερα αυτά των ελλείψεων τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε υλικοτεχνική υποδομή και μέσα.

Άμεση ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας Πειραιά με προσωπικό!

 

                                                Για το Δ.Σ

                  Ο Πρόεδρος                            Η Γεν. Γραμματέας

            Λιότσος Σπυρίδων                         Μαλαχία Αργυρώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis