Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
13:59 | 13/12/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας:

 

Το προεδρείο της Ένωσής μας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη όπου συναντήθηκε με τον επικεφαλής του γραφείου κ. Μιχάλη Μπεκίρη καθώς και τον συντονιστή του γραφείου κ. Ιωάννη Παπαγεωργίου

Κατά τη συνάντηση που έλαβε χώρα σε πολύ οικείο και θερμό κλίμα ο Διευθυντής του γραφείου και στενός συνεργάτης του κ. Πρωθυπουργού καθώς και ο συντονιστής του γραφείου στη Θεσσαλονίκη, άκουσαν με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον τα ζητήματα που τους θέσαμε με εμφανή τη διάθεσή τους να προωθήσουν αυτά προς άμεση επίλυση. 

- Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μεταξύ άλλων, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο πρόσφατο περιστατικό της ακραίας οπαδικής βίας που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονική επίθεση και το σοκαριστικό τραυματισμό του συναδέλφου μας Γιώργου Λυγγερίδη.

- Εν συνεχεία, η συζήτηση επεκτάθηκε σε ζητήματα που αφορούν το σύνολο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης ειδικότερα, με το θέμα της Υπερυψωμένης Περιφερειακής Οδού (Flyover), αναφερόμενοι στην προσπάθεια που καταβάλλεται καθημερινά από τους συναδέλφους μας για την αποσυμφόρηση των κεντρικών οδικών αξόνων.

- Επιπρόσθετα, συζητήθηκε το πάγιο αίτημα του αστυνομικού προσωπικού για την αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος μας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες και τη στήριξή τους προς την καθημερινή προσφορά του Έλληνα Αστυνομικού στην κοινωνία. 

Ο κ. Μπεκίρης επέδειξε, επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αδικία την οποία υφίστανται μέχρι και σήμερα συνάδελφοι της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στους οποίους οφείλονται δεδουλευμένα οδοιπορικά έξοδα, για διαταχθείσες εκτός έδρας μετακινήσεις τους, ζήτημα για το οποίο επίκεινται άμεσα περαιτέρω ενέργειες.

Με την ολοκλήρωση του γόνιμου διαλόγου μας, αναφορικά με τα τρέχοντα και μείζονα ζητήματα που απασχολούν τα μέλη μας και εν γένει το αστυνομικό προσωπικό, ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη κ. Μπεκίρης ζήτησε να γίνεται άμεσα κοινωνός των όποιων ζητημάτων απασχολούν την Ένωσή μας, προκειμένου αυτά να μεταφέρονται αρμοδίως προς άμεση επίλυση.

 

Το Προεδρείο της Ένωσης

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis