Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 08/05/2023

Ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

 

Μέλη του Προεδρείου και εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Ένωσής μας μετέβησαν στην Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος (ΥΟΑΒΕ).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, πραγματοποιήθηκαν συζητήσεις με μέλη της Ένωσής μας καθώς και συνάντηση με το Διευθυντή της Υπηρεσίας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. ΒΑΡΕΛΑ Γεώργιο. 

Άμεσα ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της Υπηρεσίας για κάλυψη υπηρεσιακών αναγκών σε εξοπλισμό, η Ένωσή μας προχώρησε στην παράδοση ενός  φορητού υπολογιστή της εταιρίας Lenovo.

Υπενθυμίζεται ότι αποστολή της Υπηρεσίας αυτής είναι η πρόληψη, έρευνα και καταστολή οικονομικών εγκλημάτων που τελέστηκαν σε βάρος των οικονομικών συμφερόντων του Δημοσίου και της εθνικής οικονομίας γενικότερα και εμφανίζουν τα χαρακτηριστικά του οργανωμένου εγκλήματος, καθώς και η έρευνα, πρόληψη και καταστολή της αδήλωτης και της ανασφάλιστης εργασίας και της εισφοροδιαφυγής, με τοπική αρμοδιότητα που εκτείνεται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Η Ένωσή μας συνεχίζει να ανταποκρίνεται άμεσα και να στηρίζει εμπράκτως τα μέλη της, προσβλέποντας στην απρόσκοπτη λειτουργία των υπηρεσιών.

Για το Προεδρείο

Ο Πρόεδρος Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πολίτης Ιωάννης

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος Μουρατίδης Χαράλαμπος

Ο Γενικός Γραμματέας Γιαρισκάνης Πέτρος

Ο Ταμίας Μπάμπαλης Εμμανουήλ

Ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κουκουφίκης Σταύρος

Ο Εκτελεστικός Γραμματέας Παπανικολάου Δημήτριος

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis