Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
18:19 | 11/02/2024

Την Κυριακή 11/02/2024 και ώρα 11:00, στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων (Δ.Ε.Α.Δ.) στο Ολυμπιακό Σκοπευτήριο Μαρκοπούλου, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής παρευρέθηκε στην εθιμοτυπική κοπή βασιλόπιτας των εν ενεργεία Στελεχών της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας (Ε.Κ.Α.Μ.) και του Συλλόγου Αποστράτων της Μονάδας.

Αρχικά, σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε τρισάγιο, όπου τιμήθηκε η μνήμη του εκλιπόντος συναδέλφου μας Βασίλειου ΛΑΠΠΑ ο οποίος, τη νύχτα της 09ης Ιανουαρίου 1997 στον Πύργο Ηλείας, τραυματίστηκε θανάσιμα εν ώρα υπηρεσίας από πυρά δραπέτη φυλακών, κατά την εξέλιξη επιχείρησης σύλληψης αυτού.

Εν συνεχεία, ακολούθησε σεμνή εκδήλωση όπου τις βασιλόπιτες, για το καλό του νέου έτους, ευλόγησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Αλέξιος ΚΟΥΡΤΕΣΗΣ.

Το «παρών» έδωσαν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Πασχάλης ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ, ο Διευθυντής της Δ.Ε.Α.Δ. Υποστράτηγος Πρωτοσίλαος ΚΩΣΤΑΖΟΣ, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Προστασίας Προέδρου Κυβέρνησης Υποστράτηγος Πέτρος ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διοικητής της Ε.Κ.Α.Μ. Αστυνομικός Διευθυντής Πέτρος ΤΖΕΦΕΡΑΚΟΣ, καθώς και συνάδελφοι της οικείας Υπηρεσίας, απόστρατοι, συγγενείς και φίλοι αυτών.

Ευχόμαστε στα εν ενεργεία στελέχη της Μονάδας και τα μέλη του Συλλόγου Αποστράτων της Ε.Κ.Α.Μ. καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευημερία.

Αθάνατος ο συνάδελφος Βασίλης ΛΑΠΠΑΣ.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis