Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 10/03/2024

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Το Σάββατο 09 Μαρτίου 2024, Α΄ Ψυχοσάββατο του έτους, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής τίμησε τη μνήμη των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος συναδέλφων μας στην επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποιήθηκε, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στην πρώην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στην κατάθεση στεφάνων – τρισάγιο που πραγματοποιήθηκε στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, το οποίο βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, χοροστατούντος του Προϊσταμένου της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτη κ. Αλέξιου ΚΟΥΡΤΕΣΗ.

Επίσης, την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε από την Ένωσή μας επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, έξωθεν του Ιερού Ναού των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδας και Αγάπης. Το τρισάγιο τέλεσε ο Πάτερ Παναγιώτης ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ.

Το τρισάγιο τίμησαν με την παρουσία τους: ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχος κ. Γιάννης ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, η Αναπληρωτής Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Αστυνομικός Διευθυντής κα. Δήμητρα ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Αστυνόμευσης Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Γεώργιος ΑΓΓΕΛΗΣ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας Αστυνόμος Α΄ κ. ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ Κωνσταντίνος και πολλοί συνάδελφοι που υπηρετούν στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής εκπροσώπησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, Ευάγγελος ΜΠΟΥΖΑΣ, Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ, ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής Ανδρέας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ και οι Αντιπρόσωποι της Ένωσης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.: Σωκράτης ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Δημήτρης ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ και Ιωάννης ΤΕΡΖΑΚΗΣ.

Ήμασταν παρόντες για να τιμήσουμε τους Ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους για μια ασφαλή κοινωνία.

Δεν λησμονούμε ποτέ τους νεκρούς μας.

 

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis